Cloud2 nin eski kingstone versiyonu vardı bende, 2 sene sorunsuz kullandım, sonra firmware update yaptım, ondan sonra ne kadar eski firmware vs yüklesemde eski haline geri dönmedi tabii ki, cloud2 yi sünger padle kullandım sadece, Ağırlıkta değişen bir şey hissetmedim, ses şiddetinde belki cloud2 %5 daha fazla olabilir ama önemli değil oyunda ses kasmak için %50 60 seviye fazlasıyla yeterli (cloud2 de de bu şekilde kullanıyordum)
nguenity kurmadan denedim ve kurduktan sonra denedim update istedi yaptım değişiklik hissetmedim, kutudan sünger pad çıkmıyor cloud2 ye aldığım sünger padi takmayı deniyeceğim, Kalite olarak premium hissettiriyor, ses kasmada başarılı olacağını düşünüyorum oyunlara ara verdiğim için youtube dan sadece footstep sound testlerini denedim, windows ses ayarlarından bit hızını mic ve kulaklık için en üst seviyeye getirdim, dts açık kullanmayı düşünüyorum, cloud2 deki saçma 7.1 gibi değil kesinlikle, ve eq ayarından bass boost açık şekilde ayarladım. Mikrofon kalitesi zaten çağ atlamış, Herkes mikforonda cloud2 deki gibi filtre olmadığı için rahatsız olmuş ama zaten oyunlarda ve dc de patlamayı önleyen yazılımlar bulunuyor, Ben herhangi bir sorun yaşamadım, Bu fiyata daha iyi bir şey alabileceğimi düşünmüyorum. Cloud2 ye göre de daha rahat kafa bandı vs. Şarjıda zaten çok iyi gidiyor daha ne olsun. Bazı yerlerde sesin az geldiğini felan diyenler oluyor ama ellerindeki ürünlerin sorunlu olduğunu düşünüyorum firmware hatası gibi bişey olabilir ya da anakarta göre değişiyordur bilemiyorum ama bende öyle bir sorun yok, Hepsiburada teknosa satıcı olarak aldım. Dip ses gibi bir sorun yok.