Valla bilmeden güncelledim ben, hatta olmadı sanıp 4-5 kere güncellemişimdir ama şansıma robotik ses olayını yaşamadım aman aman çok şükürKulaklığın güncel şu an, update now yazısı den güncellesen de oluyor. Hyperx reddit kanalında açıklamıştı. Ben kulaklığı güncellemeyi önermiyorum, 1 saniyeliğine sana gelen ve senin mikrofonundan çıkan ses robotikleşiyor güncelleme yaptığında. Ama belki sana olmaz şans meselesidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence bu aşamada güncellemeden kullan, eğer yeni bir güncelleme gelir ve sorun ortadan kalkarsa güncellersin
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 yıla yakın cloud 2 kullanmış birisi olarak benim görüşüme göre c3 wifi modelinde c2 ye kıyasla ses ve kulak/kafa konforu anlamında hiçbir fark yok, kutu içeriği daha dandik, c2 nin kumaş pedini c3 e taktım ama tam uyumlu değil kendi deri pedine göre kalınlığı az olduğu için kulağım metale değiyor bazen ama yaz mevsimini böyle geçiricem. Dts olayı ise müzik dinlerken güzelleştiriyor ancak oyunda c2 de olduğu gibi berbat ediyor sesi. Bu fiyata bu model kulaklığı aldığım için memnunum ama c2 den geçtiğim için benim için bir vaoow olmadı açıkçası
Son düzenleme: