gorkemxdr34
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
İ5 14600k işlemci sıkıntılımı bi ara internette öyle duymuştum aşırı şekilde belirgin performans düşüşü falan olmuş
Anakartın iyiyse ve sıfır alacaksan bir sorunu yok. Gidip H610 anakartla kullanırsan sorun yaşarsın.İ5 14600k işlemci sıkıntılımı bi ara internette öyle duymuştum aşırı şekilde belirgin performans düşüşü falan olmuş
Sağlam anakart koyucam sistem komple sıfır. Anakart msi B760 gaming plus wifiAnakartın iyiyse ve sıfır alacaksan bir sorunu yok. Gidip H610 anakartla kullanırsan sorun yaşarsın.
Anakarta o kadar sağlam edeceğine am5 diz daha iyi nerede kalıyor f/p liği e zaten soket avantajıda yok kısaca çöpSağlam anakart koyucam sistem komple sıfır. Anakart msi B760 gaming plus wifi
Ne zamandır sende hangi anakart ile kullandın?İ5 14600k işlemci sıkıntılımı bi ara internette öyle duymuştum aşırı şekilde belirgin performans düşüşü falan olmuş
Bende yok şuan alacağimNe zamandır sende hangi anakart ile kullandın?
Ha sıfır alacaksan sorun yok. Sadece alacağın anakartı ilk gün son BIOS sürümüne güncelle. O sorun için microcode yayınlandı şu an sorun yok.Bende yok şuan alacağim
Dostum AMD al o zaman ?Bende yok şuan alacağim
Sıfırdan dizeceksen 14. Nesil dizmenin hiçbir anlamı yok B860 anakart ve Core Ultra işlemci ile diz aynı paraya daha mantıklı.Sağlam anakart koyucam sistem komple sıfır. Anakart msi B760 gaming plus wifi