i7 720qm vs i7 620m

AlpBey

80+
Reaksiyon skoru
36
dostlar zamanında bu işlemcilerden bende vardı ama o zman fazla aklım ermiyordu birisi 4 çekirdek 1.70 ghz veriyor biriside 2 çekirdek boost ile 3.3 ghz veriyor sizce hangisi şu anki zamana göre daha iyi ?

Kardeşim öncelikle karşılaştırdğın işlemciler eski nesil işlemciler ve bu işlemciler artık üretilmiyor.
İkinci elini bulabilirsin en fazla ama bütçen varsa Ryzen 5 1600 AF öneririm
400 TL gibi bi bütçen varsada Ryzen 3 1200 AF öneririm.

Kardeşim öncelikle karşılaştırdğın işlemciler eski nesil işlemciler ve bu işlemciler artık üretilmiyor.
İkinci elini bulabilirsin en fazla ama bütçen varsa Ryzen 5 1600 AF öneririm
400 TL gibi bi bütçen varsada Ryzen 3 1200 AF öneririm.
dostum zaten anakarta eski 988 pin işlemciden başka takılmıyor biliyorum alcağım işlemci ölü yatırım olucakta elimde okadar para yok şu anki ilemciden işiy olacağını düşünüyorum en azından i3 370m var 13 yıllık işlemci :D işte buna uygun 988 pin işlemci bulamadım

dostum zaten anakarta eski 988 pin işlemciden başka takılmıyor biliyorum alcağım işlemci ölü yatırım olucakta elimde okadar para yok şu anki ilemciden işiy olacağını düşünüyorum en azından i3 370m var 13 yıllık işlemci :D işte buna uygun 988 pin işlemci bulamadım
Kardeşim sana kalmış ama o eski nesil işlemcilerin performansı birbirine yakın oluyor.
Sen şimdi i3 370 yerine i7 620 alırsan csgo da en fazla 20 fps artar.
(En fazla)
Çünkü hepsi 1. nesil

Geri