Neler Yeni

İç dökme | Eşcinselliğin normal olduğu kabulüyle ilgili ne düşünüyorsunuz?

F4IRFL4Y

80+ Silver
Katılım
27 Ekim 2022
Mesajlar
3,769
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
Cengiz
Napıyım olm
escinsellik normaldir kisiye göre ben napabilirim bir yetkim mi var yani baskasının hayatıda benim partnerim lesbiyenlige donemdıgı surece sorun yok benı terk edıp
Sen Bu Canerle Uğraşıyon Ya Anlarsın :D (Kendini Bing Sanan Kişiler Var) :D
 

F4IRFL4Y

80+ Silver
Katılım
27 Ekim 2022
Mesajlar
3,769
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
Cengiz

Fabrizio Romano

80+ Platinum
Katılım
21 Mayıs 2020
Mesajlar
11,850
En İyi Cevap
5
Pedofili ve eşcinselliğin tavan olduğu, tarihi kendinden başka insanları sömürmekten başka bir şey olmayan amerikayı koşulsuz destekleyen birinin, tarihinin her döneminde kadınlara ve çocuklara değer vermiş, milli bir bayramı çocuklara adamış Türk halkına yobaz ve cahil demesinin bizim nezdimizde hiçbir anlamı yok. Çok memnun değilsen Türk vatandaşlığından çıkabilirsin.
Hocam onlar bizde de var. Daha doğrusu hangi ülkede yok ki? Çocuk bayramını sana tek bir kişi verdi ve o Atatürk ayrıca kadına tek değer veren de Atatürktü. Daha ülkenin kadını kendine değer vermiyor😃.
 

dutemo

80+ Gold
Katılım
23 Mart 2020
Mesajlar
8,641
En İyi Cevap
3
Ciddi sorunların olduğunu ve ilgi çekmeye çalıştığını düşünüyorum. Asosyal ve çocukluğunda yalnızlık çekmiş insanlar böyle oluyor gözlemlediğim kadarıyla. Bir gün gay oluyorsun bir gün din profesörü. Ama gay olmaktan daha çok ilgi çeken şeyler bulmalısın. İlginç bir kişiliksin.
 

cici

80+ Platinum
Katılım
29 Mart 2020
Mesajlar
14,645
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,697
Yaş
19
Konum
Hatay
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
homofobi içgüdüsel, insanların ilkel yanının yansımalarından biri o yüzden garip, acayip, yanlış, olmamalı gibi bir şeymiş gibi karşılanması normal. tr geneli korteks değil de güdü ağırlıklı insanlar olduğu için homofobi yüksek.
 

Sirius Blackw

80+ Silver
Katılım
1 Eylül 2022
Mesajlar
4,325
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,463
Konum
Azkaban
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Bing canerin düzenli gerçekleşen gay esintisi gelmiş.
 

The Semih

80+ Silver
Katılım
10 Mart 2023
Mesajlar
4,100
Hastalık olduğunu düşünüyorum, zaten intihar meyilli olduğunu söylemişsin buda psikolojinin bozuk olduğuna işaret. Zaten benim gibi güçlü iradeli erkek olup ben eşcinselim diyen 1 kişi tanımadım henüz, tanıdıklarımın hep bir travması veya psikolojik rahatsızlığı vardı. Yanlış anlama hakaret etmiyorum asla beni ilgilendirmiyor kimin ne olduğu umarım düzelirsin veya mutlu hissedersin ne diyim.

Psikoloğunun Chat GPT olduğunu düşünüyorum bu arada
 

Sherlockholmes12

80+ Bronze
Katılım
19 Temmuz 2022
Mesajlar
852
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
Konum
Boks ringi
İsim
Serhan emre
Ya Allah aşkına ne kendinize yarariniz var ne devlete yararınız var ne ailenize yararınız var tamamen zarardan ibaresiniz insanlar tiksiniyor toplum içerisinde bu konunun tartışmasını muhabbetini bile yapmıyorlar burda sacma sapan seni savunan yada karşı çıkanlara cahil diyenlerin inşallah ilerde çocuğu senin gibi olur da bi dünyayı tersten görürler
 

tümen

80+ Platinum
Katılım
24 Ocak 2022
Mesajlar
12,742
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,934
Konum
sinop
İsim
tümen dağ
Eşcinsel al partili ve Müslüman
Tanıdık geldi dimi
Sus sakin yazma
Hala okuyon mu
 

Aybars Han

80+ Bronze
Katılım
17 Eylül 2022
Mesajlar
1,961
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,528
İsim
İsmi ismi.
Haşa ne desteği? İman götürecek şeyleri benimsetmeye çalışmış anlaşılan. O psikolog, hem Dünya hem de ahiret hayatını mahveder söyleyeyim. Haşa eşcinsellik normal mi? Haşa ve kella. Bunun fıtrat bozukluğu olduğunun en basit delileri şunlar:
1. Erkek ve dişi olarak ayrılıyor cinsiyetler
2. lezbiyen birliktelik yaşayan bazı kadınlar, ikisinden biri erkek gibi giyiniyor (kendini erkek olarak görüyor yani başka bir cinsiyetten olduğunu düşünüyor, bu normal değil)
3. lezbiyen bazı kadınlar mastürbasyon için karşı cinsin, cinsel organı şeklindeki şeyleri kullanıyorlar (Erkek cinsiyetine ihtiyaç duyuyorlar yani. Kendilerini kandırdıklarının en basit delili).
Ek olarak 20-30 sene evvel eşcinsellik hiç yaygın değildi. Ne olduda son 5-10 senedir küfür ve bu tür sapkınlıklar yükselişte? Ek olarak fark ettiysen küresel firmaların bazıları eşcinselliği haşa normalliştermeye çalışıyor reklamlarında vs. yer vererek. Kız gibi makyaj yapan erkek vs. fazla fark ettiysen küresel şirketlerin reklamlarında. 2000'lerde yoktu bunlar mesela. Son 5 senedir özellikle artışa geçti. Ek olarak eskiden eşcinsellik çoğu şirketten, iş yerinden kovulma sebebiydi diye biliyorum.
aga adam eşcinselliğe söverken elini öpüyordun şimdi gay olunca haşa kella oldu.
hiç empati yapmıyorsun. adam kendini bastırmayı çok denedi bu konu hakkındaki ilk konuyu hatırlıyorum. Ancak olmamış.
yani hastalığın tanımını ''organizmanın yapı ve işleyişinde ortaya çıkan bozukluk,'' diye alacaksak (google da çıkan bu) evet eşcinsellik hastalıktır bu arada.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazıları acayip boş yapmış insanların özel hayatı kimse ilgilendirmez.

Hayır hastalık değildir.

Bizim yobazlar bunu anlamıyor maalesef.
Hocam Allah iki cinsiyet yaratmış ya da biz iki cinsiyete evrimleşmişiz. Hiiç ama hiç farketmez. hetero olmanın normal olduğunu kabul ediyorsan bu anormaldir ve normalde olmayan, normal düzende olmayan şey hastalıktır. hastalığın tanımı: organizmanın yapı ve işleyişinde ortaya çıkan bozukluk,
 

MamiKK

80+ Bronze
Katılım
28 Nisan 2020
Mesajlar
1,986
Dahası  
Reaksiyon skoru
969
Konum
Kahramanmaraş
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Allah seni ıslah etsin kardeşim
 

cerrahh

80+ Bronze
Katılım
17 Kasım 2022
Mesajlar
557
eşcinsellik hastalıktır. kendisi bastıramadı diye hastalıktan çıkmaz. inşallah bu depresyon tedavin biter. bu eşcinsellikte tedavi edilebilir ama üstesinden gelememişsin. herkesin içindekini allah bilir. inşallah mutlu olmaya devam edersin.
 
Top Bottom