- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek tek toplama gibi bir şansım olmadığı için hocam hazır alırım çok yüksek ihtimal.Hocam tek tek topladığım da sistemi ekran kartı 28500 e gelmiş oluyor değer mi değmez mi siz karar verin
Tek tek toplama gibi bir şansım olmadığı için hocam hazır alırım çok yüksek ihtimal.Hocam tek tek topladığım da sistemi ekran kartı 28500 e gelmiş oluyor değer mi değmez mi siz karar verin
Sistemin nesi kötü hocam söylermisiniz pek bir bilgim yok da.Bomboş zarar ziyan bir sistem abdullaha bakıp almayın bildiğin 50k nı çöpe atıyorsun alırken
Hocam sistem kötü değil sadece power supley biraz çekimser bırakıyor en kötü 9700x olsaymış işlemci remleri patriot 6000 cl30 yapıp alınabilir 4070 süper ile 4070 ti süper arasında aşırı bir fark yokTek tek toplama gibi bir şansım olmadığı için hocam hazır alırım çok yüksek ihtimal.
Ekran kartını 4060'a düşürerek 9800x3d ile alabilirsiniz o zaman. Böyle bir mantık mı var?50 Bin TL ye 7500F almazdım.
Hocam max 54k fiyat olucak şekilde bildiğiniz daha güzel sistemler varsa atabilir misiniz lütfen?Hocam sistem kötü değil sadece power supley biraz çekimser bırakıyor en kötü 9700x olsaymış işlemci remleri patriot 6000 cl30 yapıp alınabilir 4070 süper ile 4070 ti süper arasında aşırı bir fark yok
4000 serisinde Mining dönemi olmadı. Parçadan anlarım diyorsanız ekran kartını 4080 2. El gerisini 0 tavsiye ederimHocam soğutma konusunda özelleştirmelerde dediğinizi bulamadım sizce bu yeterli olur mu?Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
2. elden bir kere kazık yedim hocam daha da bulaşmam büyük ihtimal
Hocam dediğim gibi parça bilgim ya da toplama konusunda bir bilgim yok o yüzden hazır almak daha mantıklı geldi bana4000 serisinde Mining dönemi olmadı. Parçadan anlarım diyorsanız ekran kartını 4080 2. El gerisini 0 tavsiye ederim
Yıl sonuna kadar az dayanın belki sonlara doğru güzel sistemler düşer.Hocam dediğim gibi parça bilgim ya da toplama konusunda bir bilgim yok o yüzden hazır almak daha mantıklı geldi bana
Çok sabırsızımdır hocam ama yapıcak bir şey yok bekleyeceğim gibi duruyor.Yıl sonuna kadar az dayanın belki sonlara doğru güzel sistemler düşer.
Az dayanın hocam bende ekran kartı kovalıyorum. Güzel fiyata bulamazsam 2. El alacağımÇok sabırsızımdır hocam ama yapıcak bir şey yok bekleyeceğim gibi duruyor.
Hocam dediğim gibi parça bilgim ya da toplama konusunda bir bilgim yok o yüzden hazır almak daha mantıklı geldi bana
Sistemin nesi kötü hocam söylermisiniz pek bir bilgim yok da.