ben şuanlık 160 tl 80mbps alıyorum sözleşme bitince ne olur bilememAga bu fiyatlar nee? Ben 109 liraya 100 lük paket kullanırken bu adamlar 100 lüğü niye bu fiyatlara satın alıyorlar?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
vesaire vesaire diye gidiyor.
Yine çok değil mi?yani 16 mbs 100 lira civarı bişey 120ydi sanırsam.
Altyapı zorunluluğuAga bu fiyatlar nee? Ben 109 liraya 100 lük paket kullanırken bu adamlar 100 lüğü niye bu fiyatlara satın alıyorlar?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
evdeki paket 35 mbps 80 tl 2 ay olmadı yenileyeliAga bu fiyatlar nee? Ben 109 liraya 100 lük paket kullanırken bu adamlar 100 lüğü niye bu fiyatlara satın alıyorlar?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Çok evet ama insanın 2 yıl kafası rahat oluyor zam yok bur şey yokYine çok değil mi?
Ben 109 liradan 12 aylık paket alacağım Comnet'te babamı ikna edebilirsem zam gelmeden. 100MBPSÇok evet ama insanın 2 yıl kafası rahat oluyor zam yok bur şey yok
Yine çok değil mi?
Bizi kandırdılarmı bilmiyorum fakat sadece Türk Telekom çekiliyor sizin buraya dediler 5 ev yukarda(gecekondu) amcam var ona Turkcell bağladılar anlamadım valla 2 yıl önce bağladık 80 liraydı taahhütlü olduğu için bence çok iyi firma random 20-30 lira arttıramıyor faturayı unuttuğumuzda zam. Felan da yemedi ama yavaş yani telefonda sıkıntı yokta 16 mbs ne aga 2 günde GTA 5 indi ya buAltyapı zorunluluğu
İyiymiş ama eğer bağlamada sorun yaşarsan kötü olabilir bende babamı zar zor ikna etmiştim millenicoma sorun yaşadığımizda baya bir kızmıştıBen 109 liradan 12 aylık paket alacağım Comnet'te babamı ikna edebilirsem zam gelmeden. 100MBPS