Neler Yeni

İnsanlar neden hala Turk Telekom kullanıyor?

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
ahmet burak kara
Ben kendi modemimi kullanabildiğim için türk telekom kullanıyorum. Adresimde superonline fiber var ama kendi modemlerini şart koşuyorlar. Saçmalık. Ayrıca birçok yüksek veri çeken platforma da hız kısıtlaması var(çaktırmadan). Bu nedenle 3 senedir kullanıyorum gayet memnunum. Turknet fiber gelmedikçe değiştirmem firmayı.

crawles

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Can Yurtaçan
Superonline kullanırken 1günde inen oyun türknet ile yarım saatte inince dedim ki ben yaşamıyormuşum ya valla altyapınız varsa geçin cayma bedelinizi de 1000tlye kadar karşılıyor... Bazı arkadaşlarım hizmetten bahsetmiş henüz türknette bunla ilgili bir sorun yaşamadım ama süperonline yıllarca süründürdü. türk telekomu bilmiyorum..

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Ömer Keskin

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
o fiyatlardan değil indirimli bir şekilde taahhüt alıyorsun ve zamsız bir sene geçiriyorsun türk telekom candır en stabil internet onlarda. diğerleri de zam yapınca bu fiyatlara gelmeyecek mi ki internete 90tl ödüyorum ben ttnette hız düşük de olsa verebildikleri düşüktü ondan.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Ömer Keskin
o fiyatlardan değil indirimli bir şekilde taahhüt alıyorsun ve zamsız bir sene geçiriyorsun türk telekom candır en stabil internet onlarda. diğerleri de zam yapınca bu fiyatlara gelmeyecek mi ki internete 90tl ödüyorum ben ttnette hız düşük de olsa verebildikleri düşüktü ondan.
😄😄😄

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Cemal Hasan
130 küsür lira 60 a 6-7 falan kullanıyorum. Eski kullanıcı ile yeni kullanıcı arasında fiyat farkları oluyor

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Stabil? Türk Telekom? :D 5 seneden fazla kullandım Allah benden uzak etsin Eskişehirin göbeğin de sorunu çözmeye 1 hafta da geliyorlardı :D
2 yıl evde 4 yıldır da dükkanda kullanıyorum hiçbir sıkıntı çekmedim.

Liaraa

80+
En İyi Cevap
1
Aldığım hizmetten memnunum, bu kadar basit. Diğer sağlayıcılarda ne yaşayacağım meçhul, ne gerek var gereksiz risklere girmeye.

hakan1987

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Hakan
köyde yaşıyorum alt yapım 4-8 mbps arası sorunlu ben ttkom komşum milenicom kullanıyor.
milenicom kullanan komşum ping sorunu yaşıyor.
ekip gelmesi işgenceye dönüyor.
benimde sorunlu ama en azından ilgilenen var

Top Bottom