Çözüldü✓ İntel core i3 10100F denk işlemci?

daha önce işlemciler ile alakalı en azından amd işlemciler hakkında (apular hariç) konu açmadım
Konu açmadan değil.
Ben de konu açmadım, ama Youtubeden gezerek ya da konu okuyarak bunun cevabını bal gibi öğrenebilirdin.

arüçüçbinyüz.

Güncel nesilde Ryzen 3 3100. Geçmiş nesile baktığımızda i7 6700 ve i7 7700'ün dengi bir işlemci.

Konu açmadan değil.
Ben de konu açmadım, ama Youtubeden gezerek ya da konu okuyarak bunun cevabını bal gibi öğrenebilirdin.
youtube daki videolara güvenmiyorum her biri ayrı şey gösteriyor mesela adam bir işlemcide cs de 100 fps alırken başka bir videoda aynı sistem 140 alıyor mesela
Post automatically merged:

Yani linçlenecek bir şey yok burda
Bilmiyor olabilirsiniz
eyvallah hocam adamsınız

youtube daki videolara güvenmiyorum her biri ayrı şey gösteriyor mesela adam bir işlemcide cs de 100 fps alırken başka bir videoda aynı sistem 140 alıyor mesela
Konu okuyabilirsiniz. Hayır yeni üye sorsa hak veririm. Ama bunu bir silverin sorması komik.

Post automatically merged:

eyvallah hocam adamsınız
Teşekkür ederim. 🤗

OC li R3 3100
Stok halde I3 10100F daha iyi diye biliyorum
Ha bu oc yapılmış r3 3100 de 4.0 ghz üstü fln değil az bir şey oc ile eşitlenirler

r3 3100

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,565
Üyeler
190,931
Son üye
ensmrt98
Geri