Intel Core i9 10900K Hakkında Düşünceleriniz?

İşlemci hakkında düşündüklerim bi' kenara, yaptığınız testlerde objektif olmanız benim çok hoşuma gidiyor. Zaten editörler genellikle tarafsız oluyor ama sizin fanboylarla başınız biraz daha dertte diğerlerine göre. Allah yardım etsin, bu sefer nasıl laf anlatmayı düşünüyorsunuz onlara merak ediyorum, kolay gelsin.

Kardeşlerim en objektif ve global kalitede i9 10900K'nın incelmesini gerçekleştirdim ve özellikle işlemcinin güç tüketimine de şahit oldunuz peki sizin i9 10900K hakkında düşünceleriniz nelerdir? gelin muhabbet edelim biraz

Çok ısınıyor,güç tüketimi fazla,ryzen den geçecekler için masra(anakart) yinede ryzen 4.nesil çıkınca net bir yorum yapılacabilinecek.

AMD 4000 Serisi her türlü geçer.

abi sence ryzen 9 mu i9 mu yani :D

söylentiye göre 4500-5000 tl arası olacakmış ona o parayı vericeğime 3700 tl r9 3900x alır ram veya ekran kartına eklerim(ama keşke ala bilecek para olsa)

Bu kadar güç tüketimi ve ısının karşısına, gelecek olan ryzen 4. nesil güzel bi fırsat olacak gibi.

Güç tüketimi konusundaki sızdırılan bilgilerin yalan olduğunu düşünmüştüm ama değilmiş :/, diğer 10. nesil İ3 İ5 ve İ7 lerde 7nm+ 4. nesil ryzenlara göre daha çok güç tüketicek muhtemelen. Ama 10400F dengeli olabilir.

Geri