İNTERNET SAĞLAYICINIZI PAYLAŞIN

İss: Superonline
Paket: 35 mbps Fiber devam kampanyası
Router: Keenetic extra
Fiyat:80
Speedtest sonucu: https://www.speedtest.net/result/11158862637
Memmuniyet:10
Fiyat:9
Taahhüt bitince millenicom 70 tl 35 mbps 1 yıl Taahhüt kampanyasını geçmeyi düşünüyorum.
edit: artık geçmeyi düşünmüyorum 1 yıllık fiyata bakarsak millenicomda 973 tl superonlina 960 tl ödüyormuşum

Son düzenleme:
ozaman millenicom a geç taahütü karşılasın orda 1 ay kullanın sonrasında kablonete geçin. Dilekçe verin altyapı gelsin. il müdürlüğüne veriliyor.
Aslında altyapı sitesinde görünmüyor apartmanda ama apartmanın yakında birçok kablonet rögar kapakları var.
@Kablonet

Arkadaşlar düşündüm ki bi anket gibilerinden birşeyler yapalım kendi evinizdeki internette ne kadar hız aldığınız ping vs detaylıca anlatalım şimdi ilk olarak örnek atıyorum.

İNTERNET SAĞLAYICI : X

PAKET : X HIZLARDDA X PAKET

SPEEDTEST SOONUCU : LİNK ( LİNK ATAMAYAN YAZABİLİR)

FİYAT : X

MEMNUNİYET : 0 İLA 10 ARASI PUANLAMA YAPIN

MAKUL FİYAT : 0 İLA 10 ARASINDA PUANLAYIN

Şimdi benden başlayalım :

İNTERNET SAĞLAYICISI : KabloNET

PAKET : MÜŞTERİLERE ÖZEL YÜZ GÜLDÜREN PAKET 100/5 HD YAYIN SİNEMA PAKETLERİ DAHİL

SPEEDTEST SONUCU : https://www.speedtest.net/result/11158708954 ( kablosuz 2.4ghz de bağlantıda test ettim 5 ghz de daha fazla hız ve iyi ping çıkıyo)

FİYAT : 90 TL ( HD YAYIN SİNEMA PAKETİ CONAX UYDU ALICI+MODEM KİRALAMA ÜCRETLERİ 100/5 İNTERNET)

MEMNUNİYET : 10

MAKUL FİYAT : 10
İNTERNET SAĞLAYICI :Türk Telekom

PAKET: 20 mbps paket (içinde bir kaç bir şey var kullanmıyoruz)

SPEEDTEST SONUCU: 17, 18 değişiyor 0.6 upload

FİYAT: 105 TL

MEMNUNİYET :-999

MAKUL FİYAT : -999

Türk Telekom
24mbps internet
Speedtest'de ortalama 20-21 mbps arası bir yaptığım diğeriyle eşit olmuyor
fiyat:99tl
Memnuniyetim 10 üzerinden -999
Makul fiyat -999
kanka çok pahalıymış neden öyle tv paketi felanmı var

8 Ay sonraya olabilir
Şöyle kablonet 500 600 karşılasa 3 AYA Geçerdim
Sen genede başvuru yap altyapı çalışması falan başlasın pat diye olmuyor izinler falan alınıyor yapılması 1 ay alabilir sen gene ver hazır olsun detaylı bilgi için ara.

İss: Superonline
Paket: 35 mbps Fiber devam kampanyası
Router: Keenetic extra
Fiyat:80
Speedtest sonucu: https://www.speedtest.net/result/11158862637
Memmuniyet:10
Fiyat:9
Taahhüt bitince millenicom 70 TL 35 mbps 1 yıl Taahhüt kampanyasını geçmeyi düşünüyorum.
edit: artık geçmeyi düşünmüyorum 1 yıllık fiyata bakarsak millenicomda 973 TL superonlina 960 TL ödüyormuşum
O Ping nedir ben minimum 30 görüyorum PUBG mobile de kaç MS alıyorsun oynuyorsan

Superonline
Turkcell Uçuran Fiber 25Mbps Fiber İnternet 18:00 - 06:00 arasında 100Mbps Hızında
99.9TL (100TL olsa nasıl öderdim :D )
06:00 - 18:00 arası download 48Mbps civarında. 18:00 - 06:00 arasında 95Mbps download / 8-9 Mbps upload. Ping genel olarak 4ms civarında.
Memnuniyet ve Fiyat 10 bence. Tek paketi 2 evde kullanmama rağmen gecikme vs yaşamıyoruz. Bölgemdeki serviste bana göre çok hızlı ve gerçekten destek veriyorlar.

Son düzenleme:
Arkadaşlar düşündüm ki bi anket gibilerinden birşeyler yapalım kendi evinizdeki internette ne kadar hız aldığınız ping vs detaylıca anlatalım şimdi ilk olarak örnek atıyorum.

İNTERNET SAĞLAYICI : X

PAKET : X HIZLARDDA X PAKET

SPEEDTEST SOONUCU : LİNK ( LİNK ATAMAYAN YAZABİLİR)

FİYAT : X

MEMNUNİYET : 0 İLA 10 ARASI PUANLAMA YAPIN

MAKUL FİYAT : 0 İLA 10 ARASINDA PUANLAYIN

Şimdi benden başlayalım :

İNTERNET SAĞLAYICISI : KabloNET

PAKET : MÜŞTERİLERE ÖZEL YÜZ GÜLDÜREN PAKET 100/5 HD YAYIN SİNEMA PAKETLERİ DAHİL

SPEEDTEST SONUCU : https://www.speedtest.net/result/11158708954 ( kablosuz 2.4ghz de bağlantıda test ettim 5 ghz de daha fazla hız ve iyi ping çıkıyo)

FİYAT : 90 TL ( HD YAYIN SİNEMA PAKETİ CONAX UYDU ALICI+MODEM KİRALAMA ÜCRETLERİ 100/5 İNTERNET)

MEMNUNİYET : 10

MAKUL FİYAT : 10
İnternet Sağlayıcısı : TTNET
Paket : Bilinmiyor
Speedtest : 3.4 mbps
Fiyat: 70tl
Memnuniyet : Her gün sinir krizi
Makul fiyat : Eh işte

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular