DENI2
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Ayıp.Hayalimiz mal
Ayıp.Hayalimiz mal
Upload düşük değil mi?
Modemi eski , eski modemler bi süre sonra internet verimi çok fazla düşüyor bende yaşadım modem kiraladım.Upload düşük değil mi?
simetrik değil maalesef.Upload düşük değil mi?
İnterne sağlayıcısı:TÜRKNETArkadaşlar düşündüm ki bi anket gibilerinden birşeyler yapalım kendi evinizdeki internette ne kadar hız aldığınız ping vs detaylıca anlatalım şimdi ilk olarak örnek atıyorum.
İNTERNET SAĞLAYICI : X
PAKET : X HIZLARDDA X PAKET
SPEEDTEST SOONUCU : LİNK ( LİNK ATAMAYAN YAZABİLİR)
FİYAT : X
MEMNUNİYET : 0 İLA 10 ARASI PUANLAMA YAPIN
MAKUL FİYAT : 0 İLA 10 ARASINDA PUANLAYIN
Şimdi benden başlayalım :
İNTERNET SAĞLAYICISI : KabloNET
PAKET : MÜŞTERİLERE ÖZEL YÜZ GÜLDÜREN PAKET 100/5 HD YAYIN SİNEMA PAKETLERİ DAHİL
SPEEDTEST SONUCU : https://www.speedtest.net/result/11158708954 ( kablosuz 2.4ghz de bağlantıda test ettim 5 ghz de daha fazla hız ve iyi ping çıkıyo)
FİYAT : 90 TL ( HD YAYIN SİNEMA PAKETİ CONAX UYDU ALICI+MODEM KİRALAMA ÜCRETLERİ 100/5 İNTERNET)
MEMNUNİYET : 10
MAKUL FİYAT : 10
Mahallenizde kablonet altyapısı varsa dilekçe verin gelsin taahhüt bittiğinde ona geçin tavsiyem.İNTERNET SAĞLAYICI :Superonline
PAKET : 35mbps+TV+3 Ay Bedava
SPEEDTEST SOONUCU : Kablosuz bağlandığım için biraz kayıp oluyor hızda.
FİYAT : 120TL
MEMNUNİYET : 7
MAKUL FİYAT : -20TL
Daha 11 ay varMahallenizde kablonet altyapısı varsa dilekçe verin gelsin taahhüt bittiğinde ona geçin tavsiyem,
Millenicom seçeceğim muhtemelen tahaddüt bittiğinde.Mahallenizde kablonet altyapısı varsa dilekçe verin gelsin taahhüt bittiğinde ona geçin tavsiyem.
dsmartArkadaşlar düşündüm ki bi anket gibilerinden birşeyler yapalım kendi evinizdeki internette ne kadar hız aldığınız ping vs detaylıca anlatalım şimdi ilk olarak örnek atıyorum.
İNTERNET SAĞLAYICI : X
PAKET : X HIZLARDDA X PAKET
SPEEDTEST SOONUCU : LİNK ( LİNK ATAMAYAN YAZABİLİR)
FİYAT : X
MEMNUNİYET : 0 İLA 10 ARASI PUANLAMA YAPIN
MAKUL FİYAT : 0 İLA 10 ARASINDA PUANLAYIN
Şimdi benden başlayalım :
İNTERNET SAĞLAYICISI : KabloNET
PAKET : MÜŞTERİLERE ÖZEL YÜZ GÜLDÜREN PAKET 100/5 HD YAYIN SİNEMA PAKETLERİ DAHİL
SPEEDTEST SONUCU : https://www.speedtest.net/result/11158708954 ( kablosuz 2.4ghz de bağlantıda test ettim 5 ghz de daha fazla hız ve iyi ping çıkıyo)
FİYAT : 90 TL ( HD YAYIN SİNEMA PAKETİ CONAX UYDU ALICI+MODEM KİRALAMA ÜCRETLERİ 100/5 İNTERNET)
MEMNUNİYET : 10
MAKUL FİYAT : 10
ozaman millenicom a geç taahütü karşılasın orda 1 ay kullanın sonrasında kablonete geçin. Dilekçe verin altyapı gelsin. il müdürlüğüne veriliyor.Daha 11 ay var
Cayma bedeli karşılıyormu kablonet?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Millenicom seçeceğim muhtemelen tahaddüt bittiğinde.
Cayma bedeli karşılıyor çünkü