YasinCihann
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Müşteri hizmetlerini aradım ve modemin fişini çekip takdığımda yeni bir ip adresi atadığını söylüyor bu doğru müdür?
gerçektenmi ? o zaman ip ban ne işe yarıyorEvet.
O statik ip bu dinamik ip sanırımgerçektenmi ? o zaman ip ban ne işe yarıyor![]()
Modem fişini çekerek ip değiştirebilirsin fakat ip ban'ı kaldıramazsın. Ip ban kaldırmak için çeşitli programlar var veya internetten bakarak CMD üzerinden ip değiştirip banını kaldırabilirsin. Ben GTA SA:MP'da ip ban yediğimde yapıyordum.gerçektenmi ? o zaman ip ban ne işe yarıyor![]()
hee peki internet bazen yavaşladığında modemi açıp kapatmak gerçekten işe yarıyor yaniModem fişini çekerek ip değiştirebilirsin fakat ip ban'ı kaldıramazsın. Ip ban kaldırmak için çeşitli programlar var veya internetten bakarak CMD üzerinden ip değiştirip banını kaldırabilirsin. Ben GTA SA:MP'da ip ban yediğimde yapıyordum.
İşe yarıyor az çok elbette. Ama istersen forumda Wi-fi hızı artırmak için farklı konular var. Wi-fi üzerinden sıkıntı yaşıyor isen bakabilirsin.hee peki internet bazen yavaşladığında modemi açıp kapatmak gerçekten işe yarıyor yani![]()
yoo kablolu bağlıyım bazen duracak seviyeye geliyor gerçekten kapatıp açtığımda düzeliyor ben modemin ısındığından filan sanıyordum amaİşe yarıyor az çok elbette. Ama istersen forumda Wi-fi hızı artırmak için farklı konular var. Wi-fi üzerinden sıkıntı yaşıyor isen bakabilirsin.