Neler Yeni

Ipad 11(A16) Vs Ipad Air(M2)

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,425
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Teşekkür ediyorum hocam ilginiz için.Bende a16 alıyorum o zaman şimdiden ekran koruyucuyla kılıfı da sipariş veriyim.
Kılıf, klavye gibi şeyleri orijinal almana gerek yok. Katlanabilir herhangi bir kılıf ve ortalama bir koruyucu yine işini görür. Rica ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

üni öğrencisiysen yazları kampanya oluyor ben yazın air almayı düşünüyorum kalemi bedavaya veriyorlar 3 taksit de oluyor bi düşün derim
3 ay taksit yapınca vade farkı oluyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
İcardi
Selam forumdaşlar size bir sorum olacak.Ipad alma arayışındayım ve ikisi arasında kararsız kaldım.Genel olarak not tutma,youtube,arada fc mobile için falan kullanıcam.2 seçeneğim var burada ya 20k ya Ipad 11+kalem+adaptör alıcam ya da 27k ya Ipad Air M2+kalem+adaptör alıcam.Apple tarafına çok hakim değilim,sizce aradaki 7k farka değer mi?Kullananlar da deneyimlerini yazarsa sevinirim😃
Uzun ömürlülük açısından kesinlike air m2’yi öneririm. A16’ya göre çok da güçlü ama arada 7k fark var sizi çok zorlamayacaksa.

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
murat
Kılıf, klavye gibi şeyleri orijinal almana gerek yok. Katlanabilir herhangi bir kılıf ve ortalama bir koruyucu yine işini görür. Rica ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 ay taksit yapınca vade farkı oluyor mu?
hayır vade farkı yok

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Meto155
üni öğrencisiysen yazları kampanya oluyor ben yazın air almayı düşünüyorum kalemi bedavaya veriyorlar 3 taksit de oluyor bi düşün derim
Üni öğrencisi değilim de bende Apple eğitim mağazasından alıcam Ipadi.Bir miktar indirim oluyor

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,425
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Teşekkür ediyorum hocam ilginiz için.Bende a16 alıyorum o zaman şimdiden ekran koruyucuyla kılıfı da sipariş veriyim.
IMG_6012.jpeg
IMG_6011.jpeg

Galiba dediğin ekranla cam aralığı bu. İnan kullanırken hiçbir şey fark edilmiyor :D Sana göstermek için bile çok zorlandım.

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Meto155
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,072