Yardım İpad A16 sepetim alınır mı ?

domuzpipisi

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar fotosunu eklediğimiz sepeti alacağım bir indirim var olursa 16.300 TL'ye falan geliyor alınır mı? sizce ipad 60 hz sorun çıkarırmı uzun ömürlümüdür birde renk arasında kararsız kaldım alırsam sizce grimi mavimi cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim...

Ekler

• 1000049455.webp
    1000049455.webp
    102.8 KB · Hit: 68
Ben mart ayından beri kullanıyorum ve gayet memnunum. Fiyatına göre ideal ve ders, film, dizi amacıyla kullanacaksan uzun süre kullanabileceğin bir tablet olduğunu düşünüyorum.

Merhabalar fotosunu eklediğimiz sepeti alacağım bir indirim var olursa 16.300 TL'ye falan geliyor alınır mı? sizce ipad 60 hz sorun çıkarırmı uzun ömürlümüdür birde renk arasında kararsız kaldım alırsam sizce grimi mavimi cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim...
Bu sepet komple 16K oluyorsa düşünmeden alabilirsin.

Aga git matepad 12x al

ekosisteme dahilseniz alınabilir ,tek apple ürününüzse sırf markası için o fiyatı vereceksiniz o fiyata daha iyi tabletler var

fotodaki var yani memnunmusun o kadar para vermeye değdiğini düşünüyor musun birde bu sepete eklediğim adaptördenmi kullanıyorsun kutuda çıkmıyor sanırım adaptör ekledim ondan da
Bence tablete verdiğim fiyata değdi.

Apple'nin kendi adaptörünü kullanıyorum fakat sen onu çok pahalı buluyorsan Spigen marka 20-25W bir adaptör de alabilirsin.

yani tek ürünüm bu olacak ama birkaç hafta sonra telefonuda değişip 13 almayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o iyi mi?
Tableti asıl kullanma amacın nedir ?

Bence tablete verdiğim fiyata değdi.

Apple'nin kendi adaptörünü kullanıyorum fakat sen onu çok pahalı buluyorsan Spigen marka 20-25W bir adaptör de alabilirsin.
tableti o kadar alıyoruz adaptörde orijinal olsun bence zarar falan vermeyelim zaten sepete eklediğim satıcı teknosa herhalde orijinaldir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,090
Üyeler
183,946
Son üye
AgonXs
Geri