İphona geçmelimiyim.

koc1283

80+
Reaksiyon skoru
8
Kendimi bildim bileli Android kullanıyorum ve telefonumu değiştirmeyi planlıyorum 60-70k civarına kadar bütçe çıkarabilirim ıphone 17 almak istiyorum ama pil sağlığı ve batarya konusu çok kafama takılıyor sorun çıkarır mı

Gereksiz pahalı. Yarısını devlete vergi olarak veriyosun. Samsung'un S serilerinden al.

Küçük telefon istiyosan S24 veya S25, büyük istersen bunların plus modellerini alabilirsin.

Samsung'un yazılımı iOS'tan daha gelişmiş ve stabil. Fiyatları da Türkiye'de indirimli.

iPhone 17'nin pili fena değil ama yazılımsal eksikler ve sınırlamalardan içiniz daralabilir. 48 bin TL'ye S25 varken iPhone 17'ye fazladan 30 bin TL verdiğinize değmez.

2012 den berı ıphone kullanan bırı olarak 2 ay once samsung s25 ultraya gectım . iphone bızı tutsak etmıs gıbı hıssedıyorum ozellestırme yok , performans yok . samsunga gectıkten sonra telefondan keyif almaya basladım. kamera olarak evet 1 tık gerıde bence. ama telefonda performans ve kullanım ozgurlugu arıyorsan kesınlıkle snapdragon ıslemcılı bır androıd derım

Geri