Hayatında hiç Iphone görmemiş internet dışında büyük ihtimal.İsim yapmış sadece o paraya onun 10 katı daha iyi telefonlar alınabilir knk.
Hayatında hiç Iphone görmemiş internet dışında büyük ihtimal.İsim yapmış sadece o paraya onun 10 katı daha iyi telefonlar alınabilir knk.
Kaynak: gö(z)üm!Bunu neye dayanarak söylüyorsun knk?
Ben bunu raporluyorum knkiPhone = çöp :/
Siyah peki neden siyah kalın çerçevesi olduğu için ekran daha büyük duruyor.Merhabalar arkadaşlar.Öncelike Iphone 11 almaya karar verdim fakat renk konusunda kafam karışık.Siyah rengini almayı düşünüyorum fakat Iphoneların önceki modellerinde siyah renk ile ilgili boya sökülmesi,sedefleme ile ilgili sorunlara denk geldim.Aranızda uzun zamandır İphone 11'in siyah rengini kullanan varsa bu sorunu yaşar mıyım?
Ben 2019 sonunda 3-4 aylık bir dönemde aktif olarak iPhone 11 kullandım ve öyle bir sorun yaşamadım.Merhabalar arkadaşlar.Öncelike Iphone 11 almaya karar verdim fakat renk konusunda kafam karışık.Siyah rengini almayı düşünüyorum fakat Iphoneların önceki modellerinde siyah renk ile ilgili boya sökülmesi,sedefleme ile ilgili sorunlara denk geldim.Aranızda uzun zamandır İphone 11'in siyah rengini kullanan varsa bu sorunu yaşar mıyım?
Siyah rengini değil mi hocam?Ben 2019 sonunda 3-4 aylık bir dönemde aktif olarak iPhone 11 kullandım ve öyle bir sorun yaşamadım.
Kendince haklı olabilirsin ama gerekçelerini belirtmen lazımiPhone = çöp :/