IPhone 13 4gb ram yeterlimi

Hocam Max bütçe 35 yani oralara çıkamam ve iPhone 13 işlemcisi halen çok iyi ama 4 ram ile kasmadan donmadan sadece en kararlı güncellemeleri yaparak Instagram YouTube sahibinden falan kullanırım bu parala s25fe var ve onda exynos var o yüzden onunda almak istemiyorum iPhone 13 çok sıkıntı yaşatırmı bana
16E ye çıkamıyorsan iPhone alma bu kadar basit. 13 zaten 2 sene daha güncelleme alacak sonra güncelleme de gelmiyor cihaza.

oyun oynamıyosan al geç android gibi çöp bir ram verimliliğine sahip değil ios. tabi dersen ben oyun oynuyorum git oyun telefonu al yada fetişim var 200x zoom yapıp 5pixel görmek istiyorum dersen etrafı yine başka telefon al. ama tavsiyem biraz indirim kovalayıp bi kaç k daha koyup 16e alman nesil ve işlemci gibi farklardan dolayı.

oyun oynamıyosan al geç android gibi çöp bir ram verimliliğine sahip değil ios. tabi dersen ben oyun oynuyorum git oyun telefonu al yada fetişim var 200x zoom yapıp 5pixel görmek istiyorum dersen etrafı yine başka telefon al. ama tavsiyem biraz indirim kovalayıp bi kaç k daha koyup 16e alman nesil ve işlemci gibi farklardan dolayı.
Yok hocam sadece sosyal medya sahibinden falan kullanıyorum ve Kamera pek umrumda değil yeterli kullanırken donmasın kasmasın 3 4 sene
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

16E ye çıkamıyorsan iPhone alma bu kadar basit. 13 zaten 2 sene daha güncelleme alacak sonra güncelleme de gelmiyor cihaza.
2 sene sora uugulamaları halen kullanabilecez ama güncelleme benim için çok önemli değil yeterki kasma donma olmasın

Yok hocam sadece sosyal medya sahibinden falan kullanıyorum ve Kamera pek umrumda değil yeterli kullanırken donmasın kasmasın 3 4 sene

2 sene sora uugulamaları halen kullanabilecez ama güncelleme benim için çok önemli değil yeterki kasma donma olmasın
yeter ama dediğimi yapabilirsen yap daha iyi

Hocam Max bütçe 35 yani oralara çıkamam ve iPhone 13 işlemcisi halen çok iyi ama 4 ram ile kasmadan donmadan sadece en kararlı güncellemeleri yaparak Instagram YouTube sahibinden falan kullanırım bu parala s25fe var ve onda exynos var o yüzden onunda almak istemiyorum iPhone 13 çok sıkıntı yaşatırmı bana
ben iphone 13 kullanıyorum geçen sene almıştım banka kampanyası+ hepsiburada kampanyasıyla çok ucuza getirdiğim için 13 tercih etmiştim 1 senedir çok temiz kullanıyorum şarjda belki 2 3 kere mecburiyetten dolayı kullandım pil sağlığım hala 100 ve daha çok işlerimi laptopumdan hallettiğim için ekran sürem 3 4 saat falan bu da beni 1 buçuk gün götürüyor yaklaşık 8 saatlik kullanımda da 20 nin altına düşüyor performans konusunda bana yetiyor ben daha önce iphone 11 ve se 2 kullandım onlardan daha iyi kamerası falan da iyi zaten çok fotoğraf çeken biri değilim performans anlamında bir sıkıntı yaşamazsın ama ben senin yerinde olsam 5 yıllık cihaz almazdım s25 veya s25fe alırdım o cihazı deneyimlemedim ama s23 deneyimledim o da gayet iyiydi performans konusunda bir sıkıntısı yoktu ana ekran geçişleri video oynatması gayet iyiydi bu yüzden s25in iphone 13den daha iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum

ayrıca s25fenin ekranı 120 hz ben laptopumda 144hz kullanıp 60hzlik iphone 13 ü elime alınca kötü hissediyorum ekran yenileme hızı gerçekten çok önemli

kullanıcı olarak söylüyorum marka destekçisi falan değilim. cihaz şuan gayet iyi. hala alınabilir. cihazı günlük işlerde kullanıyorum sosyal medya performansı kamerası gayet iyi benim için. gram yavaşlama takılma yaşamadım. 16e alın diyenleri desteklemiyorum. ios isteyen birine android dayatmayı da desteklemiyorum.

kullanıcı olarak söylüyorum marka destekçisi falan değilim. cihaz şuan gayet iyi. hala alınabilir. cihazı günlük işlerde kullanıyorum sosyal medya performansı kamerası gayet iyi benim için. gram yavaşlama takılma yaşamadım. 16e alın diyenleri desteklemiyorum. ios isteyen birine android dayatmayı da desteklemiyorum.
Şuan iyiyse bile 2 sene sonra olmayacak bunu anlamak zor olmamalı. Apple cihazların olayı o zaten uzun süre destek alıyorlar ama o destek bittiği gibi mahvediyorlar cihazı. Android gibi yavaş yavaş eskimiyor cihazlar.

Beyler xioami 15t pro 'ya baktım da nasıl sizce alınabilir mi?

Güncelleme ömrü bitip hala düzgün çalışan Apple cihaz daha görmedim. Kendim de çok cihaz eskittim hatta şuan 10 senelik bir iPad’im de var ama son güncellemesini aldıktan sonra Applenin işi bitiyor o cihazla 9/10 diyeceğin cihaz 2 sene içinde 3/10 düzeyine düşüyor. Apple cihazlarda uzun süre iyi deneyim için en fazla 2 sene eski cihaz alınır o da iPhone 15 oluyor şuan, daha altı üzer.

Şuan iyiyse bile 2 sene sonra olmayacak bunu anlamak zor olmamalı. Apple cihazların olayı o zaten uzun süre destek alıyorlar ama o destek bittiği gibi mahvediyorlar cihazı. Android gibi yavaş yavaş eskimiyor cihazlar.

2 sene sonra daha uzun ömürlü bir cihaza geçer. şirket de bunu istiyor zaten 😁

16e ye bütçeniz çıkabiliyorsa 16e çıkamıyorsa
S25FE, Honor 400 pro

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,650
Üyeler
186,763
Son üye
Luthien139