patrickmahomes
80+
- Reaksiyon skoru
- 87
Değer mi bilemem de konu yanlış yerde hocam onu biliyorum 
Şuan 6.50 tl yaziyor 50gb depolama desteği için. Aylık 6.50tl çok can yakmaz yaTelefonu ne kadar yoğun kullanıyorsun bilmiyorum ama bu zamanda 64 gb almanı kesinlikle önermem icloud ile sürekli para ödemek can sıkıcı olur.
NedenDeğer mi bilemem de konu yanlış yerde hocam onu biliyorum![]()
Bugün 6.50 TL yarını belli değilŞuan 6.50 TL yaziyor 50gb depolama desteği için. Aylık 6.50tl çok can yakmaz ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neden![]()
Pekte can sıkıcı olmuyor. Ayda 6,5₺ yılda 80₺ falan yapar. 2 yıldır zam gelmedi.Telefonu ne kadar yoğun kullanıyorsun bilmiyorum ama bu zamanda 64 gb almanı kesinlikle önermem icloud ile sürekli para ödemek can sıkıcı olur.
Dolar 7 ikende 6,5 idiBugün 6.50 TL yarını belli değil![]()
5 senelik bir kullanım için düşündüm ben aslında 6.5 TL can sıkıcı olmaz ama her şey bu kadar artarken ben bunun bu fiyatta kalacağını sanmıyorum.Pekte can sıkıcı olmuyor. Ayda 6,5₺ yılda 80₺ falan yapar. 2 yıldır zam gelmedi.
Her ay karttan otomatik çekiyor.
Sıfır alacaksan 3 daha ver 13 al.Şuan 6.50 TL yaziyor 50gb depolama desteği için. Aylık 6.50tl çok can yakmaz ya
Neden![]()
Dediğim gibi apple ona zam yapmıyor.5 senelik bir kullanım için düşündüm ben aslında 6.5 TL can sıkıcı olmaz ama her şey bu kadar artarken ben bunun bu fiyatta kalacağını sanmıyorum.
Pil konusunda 12'yi önerir misiniz?Sıfır alacaksan 3 daha ver 13 al.
Satması daha kolay olur.
Dediğim gibi apple ona zam yapmıyor.
Faturam;
Alıntıyı görüntüle
Valla ben hep evdeyim.Pil konusunda 12'yi önerir misiniz?
yıllardır 6 tl dolar kuru ile falan alakası olmadığı için değişmez fiyatı.Bugün 6.50 TL yarını belli değil![]()
Kişisel görüşüm değmez kamera için alsan bile farklı bir 10k telefon + 7-8k aynasız kamera alabilirsin19 Nisan 2022 itibariyle 18bin TL civarında gezen iphone 13 fiyatına değer mi?