Neler Yeni

iPhone 13 şarjı hakkında

vortex'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Arda
2 gün önce iphone 13 aldım bu sabah şarjdan çektim işyerinde hafif hafif insta wp kullandım bluetooth müzik full açıktı eve yeni geldim şarj 60
Hocam pil kısmından şarj değerlerini atma şansınız var midir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 12 kullanıyorum 15'e göre daha iyi gidiyor benim pil. Bazılarının daha kötü ama genelde eski cihazı olanların pili kötü.
hocam size bir sorum olucakti iyileştirilmiş pili açık yapın diyorlar genelde ben şarjım 100 olunca kisa süre içinde şarjdan çeken biriyim siz önerir misiniz birde bu olayı ben tam anlamadim şarjım 80 in üstüne çıkmıyor mu şimdiden teşekkürler

şahin doğan

80+ Platinum
hocam size bir sorum olucakti iyileştirilmiş pili açık yapın diyorlar genelde ben şarjım 100 olunca kisa süre içinde şarjdan çeken biriyim siz önerir misiniz birde bu olayı ben tam anlamadim şarjım 80 in üstüne çıkmıyor mu şimdiden teşekkürler
Şöyle işliyor; Mesela sen gece yatmadan takıyorsun her sabah 7 de kalkıp çıkartıyorsun. Telefon bunu analiz ediyor, gece saat 3'te %80'e kadar şarj edip şarjı durduruyor. Sabah 6 gibi şarja devam edip senin uyanma saatin olan 7'de %100 olacak şekilde ayarlıyor.
Bu sadece bir örnekti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
Hocam pil kısmından şarj değerlerini atma şansınız var midir

1669654275612.jpeg

hocam fotoyu biraz büyük mü atmış ne .d
benim iyileştirilmiş pil açıktı ben de ellemedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
Hocam hangi ios sürümünü kullanıyorsunuz 16 ya geçmeyi düşünüyorum ama bazı arkadaşlarda pilde azalma olmuş
valla telefonu alalı 4 gün oluyo ilk günden ios 16ya yükselttim o yüzden geçmiş sürümleri bilmiyorum hocam

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bende de 13 vardı pil yüzünden sattım bana hiç yetmedi sırf bu yüzden düz 13 modelden soğumuştum

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Daha 1 hafta önce bataryası orijinal mi yan sanayi mi bilmediğim (orijinal olma ihtimali çok yüksek) bir iPhone 11 edindim. (EasyCep)
Pil sağlığı %100.
Geçtiğimiz cuma akşamdan 20W hızlı şarja takıp sabah 6.30 gibi cihazı kullanmaya başladım. Gayet de yoğun bir şekilde kullandım yani elimden düşürmedim neredeyse, öğle vakti 13.00 gibi şarjım %63 civarına düştü. Laptoptaki Type C portundan bağlayıp 20 dakika civarı o şekilde şarj ettim ve %94'te çektim. O gün 13.20'den 20.00'a kadar sık sık cihazı kullandım ve ona rağmen %60'lara anca geriledi. O akşam BT kulaklık ile birkaç bölüm dizi izledim ettim, sosyal medya kullandım ve gece saat 2 gibi cihazı %23 şarjla bıraktım.
Yani aslında düzgün bir şarj sıklığını tutturabilirseniz cihazın bataryası gerçekten iyi gidiyor. Bu genel çoğu iPhone'lar için.

Bunu neden anlattım bilmiyorum ama geçenlerde şöyle bir şey de yaşadım. Yine aynı şekilde öğle arasından sonra cihazı ufak şarja taktım, yine 90'larda gezinirken çekmeme rağmen yaklaşık 7.5 saat bir ekran süresi aldım.
IMG_5175.png
IMG_5176.png

Durum bu şekilde, ben de anlayamadım ama özellikle pilimi daha verimli kullanmak isterim.
@şahin doğan var mıdır böyle yazılımsal değil de farklı bir önerin?

şahin doğan

80+ Platinum
@şahin doğan var mıdır böyle yazılımsal değil de farklı bir önerin?
Ayarlardan arka planda uygulama yenilemeyi kapat, konumu "uygulamaları kullanılırken" olarak ayarlamak. Aklıma başka bir şey gelmiyor.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Ayarlardan arka planda uygulama yenilemeyi kapat, konumu "uygulamaları kullanılırken" olarak ayarlamak. Aklıma başka bir şey gelmiyor.
Bunları zaten yaptım. Pil süreleri günümüzde bir iPhone 11 için nasıl sence?
Günlük kullanımda sosyal medya, video izleme, müzik dinleme, internette gezinme gibi şeyler yapıyorum. Sabahtan akşama tek şarjda maksimum 6 saat 40 dakika ekran süresi görmüşüm. Kapalı süre ise yarım saat. Bugün ise tek şarjda 5 saat 20 dakika görmüşüm, nedense bugün daha az kullanmış gibi hissetmeme rağmen daha fazla pil tüketmiş. Şu an %23 şarjım var.

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
2 gün önce iphone 13 aldım bu sabah şarjdan çektim işyerinde hafif hafif insta wp kullandım bluetooth müzik full açıktı eve yeni geldim şarj 60
2 gün içerisinde sadece 1 kere mi fulledin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,033,670
Üyeler
163,865
Son üye