Neler Yeni

iPhone 15 Pro Alınır mı ?

ZEROn1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Canbaz
Elimde 13 var pili 86 garantisinin bitmesinede 1 ay kaldı telefon değiştirmek istiyorum 15 pro alınır mı sizce mantıklı mı

Vazq3ex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ahmet
Bende aynı yükseltmeyi yapmayı planlıyorum uzun zamandan beri günlük kullanım için fazla değecek gibi durmuyor ama 16 çıkmasını bekleyeceğim belki çok fazla fark olmaz 15pro ile 16pro arasında

Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
kemal kılıçdaroğlu
çok zenginsen alınır parayla g.tünü silcek kadarsa al

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Koray
13 gerçekten yetersiz geliyorsa alın. Fiyatlar artık gerçekten uçuk, günlük kullanımınızda ciddi bir fark yaratmayacaksa ben olsam almazdım, iyi değerlendirmek lazım. Diğer türlü üstteki arkadaşında dediği gibi parayla bir derdiniz yoksa alın tabii sormaya bile gerek yok.

ahmetwilliam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ahmet
Tam aradigm konu bendede 13 var bende 15 pro ya gecmeyi dusunuyom
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende aynı yükseltmeyi yapmayı planlıyorum uzun zamandan beri günlük kullanım için fazla değecek gibi durmuyor ama 16 çıkmasını bekleyeceğim belki çok fazla fark olmaz 15pro ile 16pro arasında
15 pro suan 67k 16 pro maxi 100k dan baslicak min 80k olur 16 pro ee onu alcagina 15 pro maxte alinabilir

13 gerçekten yetersiz geliyorsa alın. Fiyatlar artık gerçekten uçuk, günlük kullanımınızda ciddi bir fark yaratmayacaksa ben olsam almazdım, iyi değerlendirmek lazım. Diğer türlü üstteki arkadaşında dediği gibi parayla bir derdiniz yoksa alın tabii sormaya bile gerek yok.
Mesele telefon icin cok ta para degil hocam hadi araba olsa tamam . Alinabiliyo yani imkan oluyo

alixd

80+
Bütçen varsa bence geçmeye değer, bende de 13 var, önümüzdeki ay yükselteceğim bahsettiğin modele. Miadı dolacak zaten.

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Elimde 13 var pili 86 garantisinin bitmesinede 1 ay kaldı telefon değiştirmek istiyorum 15 pro alınır mı sizce mantıklı mı
Bütçen var ise 16 beklenir 2-3 ay sonra çıkacak. Bütçen yoksa yine beklenir 16 çıkınca 15 fiyatı indirim alacaktır.

ahmetwilliam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ahmet
Bütçen varsa bence geçmeye değer, bende de 13 var, önümüzdeki ay yükselteceğim bahsettiğin modele. Miadı dolacak zaten.
Bendede 13 var bende 15 pro natural titaniuma geccem cok iyi duruyo ya kilifla felan

Bütçen var ise 16 beklenir 2-3 ay sonra çıkacak. Bütçen yoksa yine beklenir 16 çıkınca 15 fiyatı indirim alacaktır.
İphonede indirim soz konusu olmaz artma konusu olur. Zamaninda gorduk ip 11 10 15k ydi smdi kac k

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Burak
Yeni yila girmeden alin derim, yil sonuna dogru dovizin 37'e vurmasi bekleniyor haliyle fiyatlar da artacaktir. Yeni yilda apple ekstra zam da yapabilir.

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Bendede 13 var bende 15 pro natural titaniuma geccem cok iyi duruyo ya kilifla felan

İphonede indirim soz konusu olmaz artma konusu olur. Zamaninda gorduk ip 11 10 15k ydi smdi kac k
Yeni model her çıktığında alt model indirim almıştır. çıktığı zaman ki fiyata bakmak lazım. Zaten 1 ay sonra tanıtılacak ve satışa çıkacak cihaz.

Vazq3ex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ahmet
Tam aradigm konu bendede 13 var bende 15 pro ya gecmeyi dusunuyom

15 pro suan 67k 16 pro maxi 100k dan baslicak min 80k olur 16 pro ee onu alcagina 15 pro maxte alinabilir

Mesele telefon icin cok ta para degil hocam hadi araba olsa tamam . Alinabiliyo yani imkan oluyo
yeni seri çıktığında bir önceki seri 1-2 aylık ufak fiyat gerilemesi yaşar (kur farkı artmazsa) ben o zaman almayı düşünüyorum birde 256gb yeter mi acaba 512gb vardı aklımda

K'nuckles

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mehmet AKTAŞ
Şuan 15 pro max kullanıyorum satın almadan önce ben de senin gibi 15 pro düşünüyordum. Apple da çalışan 2 arkadaşlarım var ve her ikisi de şarjı çok çabuk bittiğini söyledi hatta onların yakın arkadaşları almış ve elinde ki 15 pro yu satıp pro max almışlar. 15 pro da ki işlemci güçlü olduğu için sen istesen de istemesen de arka planda çalıştığı için bataryanın yetmediklerini söylediler.

Vazq3ex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ahmet
Şuan 15 pro max kullanıyorum satın almadan önce ben de senin gibi 15 pro düşünüyordum. Apple da çalışan 2 arkadaşlarım var ve her ikisi de şarjı çok çabuk bittiğini söyledi hatta onların yakın arkadaşları almış ve elinde ki 15 pro yu satıp pro max almışlar. 15 pro da ki işlemci güçlü olduğu için sen istesen de istemesen de arka planda çalıştığı için bataryanın yetmediklerini söylediler.
15 pro max çok büyük geliyor bana ya arkadaşımda var elime alınca rahatsız ediyor hem ben oyun falan oynamıyorum günlük kullanımda kullanıyorum şarjı bana yeteceğini düşünüyorum

Top Bottom