15 pro suan 67k 16 pro maxi 100k dan baslicak min 80k olur 16 pro ee onu alcagina 15 pro maxte alinabilirBende aynı yükseltmeyi yapmayı planlıyorum uzun zamandan beri günlük kullanım için fazla değecek gibi durmuyor ama 16 çıkmasını bekleyeceğim belki çok fazla fark olmaz 15pro ile 16pro arasında
Mesele telefon icin cok ta para degil hocam hadi araba olsa tamam . Alinabiliyo yani imkan oluyo13 gerçekten yetersiz geliyorsa alın. Fiyatlar artık gerçekten uçuk, günlük kullanımınızda ciddi bir fark yaratmayacaksa ben olsam almazdım, iyi değerlendirmek lazım. Diğer türlü üstteki arkadaşında dediği gibi parayla bir derdiniz yoksa alın tabii sormaya bile gerek yok.
Bütçen var ise 16 beklenir 2-3 ay sonra çıkacak. Bütçen yoksa yine beklenir 16 çıkınca 15 fiyatı indirim alacaktır.Elimde 13 var pili 86 garantisinin bitmesinede 1 ay kaldı telefon değiştirmek istiyorum 15 pro alınır mı sizce mantıklı mı
Bendede 13 var bende 15 pro natural titaniuma geccem cok iyi duruyo ya kilifla felanBütçen varsa bence geçmeye değer, bende de 13 var, önümüzdeki ay yükselteceğim bahsettiğin modele. Miadı dolacak zaten.
İphonede indirim soz konusu olmaz artma konusu olur. Zamaninda gorduk ip 11 10 15k ydi smdi kac kBütçen var ise 16 beklenir 2-3 ay sonra çıkacak. Bütçen yoksa yine beklenir 16 çıkınca 15 fiyatı indirim alacaktır.
Yeni model her çıktığında alt model indirim almıştır. çıktığı zaman ki fiyata bakmak lazım. Zaten 1 ay sonra tanıtılacak ve satışa çıkacak cihaz.Bendede 13 var bende 15 pro natural titaniuma geccem cok iyi duruyo ya kilifla felan
Mesaj otomatik birleştirildi:
İphonede indirim soz konusu olmaz artma konusu olur. Zamaninda gorduk ip 11 10 15k ydi smdi kac k
yeni seri çıktığında bir önceki seri 1-2 aylık ufak fiyat gerilemesi yaşar (kur farkı artmazsa) ben o zaman almayı düşünüyorum birde 256gb yeter mi acaba 512gb vardı aklımdaTam aradigm konu bendede 13 var bende 15 pro ya gecmeyi dusunuyom
15 pro suan 67k 16 pro maxi 100k dan baslicak min 80k olur 16 pro ee onu alcagina 15 pro maxte alinabilir
Mesele telefon icin cok ta para degil hocam hadi araba olsa tamam . Alinabiliyo yani imkan oluyo
15 pro max çok büyük geliyor bana ya arkadaşımda var elime alınca rahatsız ediyor hem ben oyun falan oynamıyorum günlük kullanımda kullanıyorum şarjı bana yeteceğini düşünüyorumŞuan 15 pro max kullanıyorum satın almadan önce ben de senin gibi 15 pro düşünüyordum. Apple da çalışan 2 arkadaşlarım var ve her ikisi de şarjı çok çabuk bittiğini söyledi hatta onların yakın arkadaşları almış ve elinde ki 15 pro yu satıp pro max almışlar. 15 pro da ki işlemci güçlü olduğu için sen istesen de istemesen de arka planda çalıştığı için bataryanın yetmediklerini söylediler.