IPhone 16 pro aldım oyun indirmeli miyim?

jat3now

80+
Reaksiyon skoru
6
80 bin tl verdim daha taksit bitmedi pubg pes asphalt gibi toplam 8 oyun indirdim telefonda bir sorun olur mu eskir mi bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Oyun oynamak için aldıysan oynayacaksın tabii ki hiçbir şey yapmasan da eskiyecek her sene eskiyor kullansan da kullanmasan da.
Batarya ömrünü uzatacak şekilde kullanmanı tavsiye etsem bu sefer oyun zevkin biraz yarıda kalabilir 3300 3500mah bataryanın %60ını kullanmak yani %20 ile %80 arası kullanmak biraz kötü.
Şarjda oynama telefonu %20 ile %80 pilde tut ve ben genelde oyun oynayıp telefon ısındıktan sonra kapattığımda telefonu şarja takmadan önce soğumasını bekliyorum ama bunları yapmasan da eskiyecek ve batarya ömrü bi şekilde düşecek birkaç sene sonra elindeki modeli 2. elden satıp başka bir modele geçeceksin zaten artık ürünlerin ömrü eskisi gibi uzun değil daha kısa tutuluyor.

80 bin tl verdim daha taksit bitmedi pubg pes asphalt gibi toplam 8 oyun indirdim telefonda bir sorun olur mu eskir mi bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
telefonda ağır iş yapmayacaksanız oyun oynamayacaksanız niye aldınız hocam o telefonlar bunun için var zaten sorun olmaz.

Niye olsun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,473
Üyeler
185,736
Son üye
realerw
Geri