İphone 17 çıktı fiyat ve düşünceler?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

krion

80+
Reaksiyon skoru
9
Selam dostlar iphone 17 alınır mı yoksa beklenmeli mi ya da hiç mi alınmamalı fiyatı nasıl olur yorumlarınızı bekliyorum.

Selam dostlar iphone 17 alınır mı yoksa beklenmeli mi ya da hiç mi alınmamalı fiyatı nasıl olur yorumlarınızı bekliyorum.
3 tane devlete almasak güzel bir telefon geliriniz iyiyse alın.

benzer bi konu vardı oraya yaptığım yorumu kopyalayıp atıcam yine yazmaya erindim .d -yalan söylemicem objektif bir biçimde gerçekten çok iyi olmuş düz serisi ama böyle oluncada proların pek bi anlamı kalmamış bu yönden kötü olmuş fiyat olarak çok yüksek kalıyor yani günümüzde en fp telefonlardan olan s24 fe den 3 tane alabilirsiniz ve kendinize eşinize hatta çocuğunuza bile verebilirsiniz premium seviye bir telefonu ki bunlarııda geçtim s25 ultradan daha pahalı telefon ya düz modeli birde

12 ve daha eski seri kullananlar 17ye geçebilir 13 tamamen tercih 14 ve sonrasına gerek yok. Tarihte çıkmış en iyi düz iPhone modeli olmuş

fiyat konusu ne olur artma azalma olur mu sizce?

fiyat konusu ne olur artma azalma olur mu sizce?
120hz olmasa kesin biraz da olsa düşer derdim ama hem 120hz hem de ülke gündemi inmemesini sağlayabilir hiç belli olmaz

açıkcası samsung kullanıyorum artık bi ios deneyimlemek istiyorum o yüzden iphone 17 çok mantıklı geldi sadece fiyatı düşer mi artar mı soru işareti yaratıyor.

açıkcası samsung kullanıyorum artık bi ios deneyimlemek istiyorum o yüzden iphone 17 çok mantıklı geldi sadece fiyatı düşer mi artar mı soru işareti yaratıyor.
hiçbir mantığı yok bu fiyat 60kya iphone 17 sıfır bulursan geçilir

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,651
Üyeler
183,870
Son üye
ilhamiakca845