İphone 7 plus mı 8 mi

O zaman olur peki 64 alsam yeter mi acaba bir tane oyun oynuyorum başka yok sosyal medya falan var arada foto genelde snapten çekiyorum zaten yeterli olur mu yoksa 128 mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim 8 alıcam
bence gayet yeterli olur 64

O zaman olur peki 64 alsam yeter mi acaba bir tane oyun oynuyorum başka yok sosyal medya falan var arada foto genelde snapten çekiyorum zaten yeterli olur mu yoksa 128 mi

Teşekkür ederim 8 alıcam
Tek oyun ve az fotoğraf varsa 64 yeter. Ama ben gibi galerinde 30k fotoğraf ve video varsa 256 GB zor yetiyor.

ıphone 8 fiyatı ne kadar acaba
şimdi baktım 6500tl diyor

ıphone 8 fiyatı ne kadar acaba
şimdi baktım 6500tl diyor
İkinci el alıcam

Tek oyun ve az fotoğraf varsa 64 yeter. Ama ben gibi galerinde 30k fotoğraf ve video varsa 256 GB zor yetiyor.
Yok öyle çok fotoğraf ve video meraklısı değilim max 500 falan olur o da hocaların attığı şeyler ders ss leri falan daha buna rağmen çok alan kalıyor derseniz 64 alayım

bence gayet yeterli olur 64
Teşekkür ederim

3 K paran varsa az daha zorlayabilirsen ikinci el se 2020 bak. Çok farkeder 8 ile.

Ben ikisini de tercih etmezdim. Batarya olarak memnun etmeyecektir, bence Android cihazlara yönelin veya bütçenizi arttırmaya çalışıp iPhone XR gibi modellere yönelin.

Olabilir, bence bütçenizi arttırmaya çalışıp daha üst iPhone modellere yönelin. Batarya anlamında memnun etmeyecektir. İkisi arasından iPhone 7 Plus tercih edin derim.
Güncellik bakımından 8 dediler ama

Güncellik bakımından 8 dediler ama
Evet, güncellik bakımından iPhone 8 daha iyi olacaktır ama batarya ve ekran olarak iPhone 7 Plus daha iyi bir cihaz. Bütçenizi arttırabilirseniz batarya ve ekran konusunda daha iyi olan iPhone 8 Plus'a çıkın derim.

Yok öyle çok fotoğraf ve video meraklısı değilim max 500 falan olur o da hocaların attığı şeyler ders ss leri falan daha buna rağmen çok alan kalıyor derseniz 64 alayım
64 GB size yeterli olur. Ne kadara alacaksınız telefonu ?

Geri