Mustafa Emre Koç
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 423
Sakın geri almayın cihazı tamir de etmeyin sepetleyin gitsin uğraşmaya bile değmezArkadaşlar merhabalar bundan 3 ay önce tanıdığım güvendiğim bir hocamdan iphone 7 aldım kutulu faturalı vs. cihazın sorunu sadece batarya ve kasanın yamuk olması idi cihazın ekranının değiştiği bilgisini verdi faturası da duruyordu ben bu cihaza 1500 TL para verdim daha sonra bir yakın akrabam cihazı istedi benden 1900 TL ye kendisine sattım lakin kasanın yamuk olduğu ve pil sağlığının durumunu söyleyerek sattım. geçtiğimiz haftalarda cihazına batarya istedi yolladım deji max yüksek kapasiteli bir batarya, kişiliğine güvenmediğim bir teknik serviste değiştirtmiş lakin cihaza çöp vs demiş anakartı işlemli, anakart değişmiş, vs vs ama işlemsiz olduğuna adım kadar eminim neyse daha sonra ortalama 3 gün sonra beni aradı telefon reset atıyor açılmıyor diye ben de yolla bakalım dedim cihaz bana geldi lakin cpu kapağı sökülmüştü , biz reset sorununu hallettik ardından basebandda sıkıntı çıktı şimdi onu da hallediyoruz. Bana şunu diyor telefonu geri al vs bana çöp telefon sattınız lakin öyle bir durum yok kendisi ısrarla satın almak istedi ve farklı serviste işlem görmüş ki görmemiş olsa bile 3 ay geçmiş bu durumda ne yapmamı önerirsiniz bana ?