Muhammetyzicii
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 652
Kankacım xs alinir fakat söyledigin butceye 11 bulunuyor diyor herkes bana göre de 11 daha mantiklixs alnmazmı
Kankacım xs alinir fakat söyledigin butceye 11 bulunuyor diyor herkes bana göre de 11 daha mantiklixs alnmazmı
Alınmaz en az 11.xs alnmazmı
Ekran kalitesi az sadece ama çokta takıntınız yoksa sıkıntı etmezarkadaşlarda var bi sorun yaşadığını henüz görmedim ama bilmioyrum şuan
ya farketmezde işte güvenilir bir yer varmı peki çünki alırken taksitli alacağımEkran kalitesi az sadece ama çokta takıntınız yoksa sıkıntı etmez
hani bir kaç sitede bakındım 64 gb lısı bu fiyata denk geliyor 11 inKankacım xs alinir fakat söyledigin butceye 11 bulunuyor diyor herkes bana göre de 11 daha mantikli
Sahibindende param güvende ile alırsan taksitli olur onun disinda 0 alman lazim o da 16K'ya patlarya farketmezde işte güvenilir bir yer varmı peki çünki alırken taksitli alacağım
Post automatically merged:
hani bir kaç sitede bakındım 64 gb lısı bu fiyata denk geliyor 11 in
benim dedim bu arada yenilenmiş ben bu arada xs 256 gb olduğu için sordum yoksa 11 i 64 gblık diye alabilirim.Sahibindende param güvende ile alırsan taksitli olur onun disinda 0 alman lazim o da 16K'ya patlar
Yenilenmiş alinmaz onu da soyliyimbenim dedim bu arada yenilenmiş ben bu arada xs 256 gb olduğu için sordum yoksa 11 i 64 gblık diye alabilirim.