ıslak mendil hocam20 tane eczaneye sordum hiç birinde izopropil alkol yok internetten de almak istemiyorum hepsinde kargo ücreti var güvenli olacak şekilde başka neyle silinebilir?
uçucu olmayan çözümler bi tık korkutuyor beni bi yerine bir şey damlar görmem vs. diyeıslak mendil hocamıslak mendil ile iyicene silin kurutmak için de mikrofiber bez varsa onu kullanın yoksa peçete ile hafifçe silin çizilmesin.
hocam ıslak mendili alın iyicene sıkın suyunu çıkarın öyle silin ben öyle yapıyorumuçucu olmayan çözümler bi tık korkutuyor beni bi yerine bir şey damlar görmem vs. diye
oda bir çözüm tabii ki ama ıslak mendilden raha risklikolonyayı peçeteye sıkıp silmiştim ben çalışıyo şuan belki de şanslıyımdır.
Hocam çok kalın olmayan bı kuru peceteyle silebilirsin20 tane eczaneye sordum hiç birinde izopropil alkol yok internetten de almak istemiyorum hepsinde kargo ücreti var güvenli olacak şekilde başka neyle silinebilir?
sıkma temizleme işini soğutucuda deniyim eğer bez parçası bırakmazsa öyle yapıyımhocam ıslak mendili alın iyicene sıkın suyunu çıkarın öyle silin ben öyle yapıyorumeğer korkuyorsanız işlemciyi çıkarıp öyle silin garanti olmuş olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oda bir çözüm tabii ki ama ıslak mendilden raha riskli![]()
ıslak mendil en çok tercih edilen yol hocam dediğim gibi suyunu sıkıp yaparsanız çok daha iyi olur.sıkma temizleme işini soğutucuda deniyim eğer bez parçası bırakmazsa öyle yapıyım![]()
Tamamdır çok teşekkürlerıslak mendil en çok tercih edilen yol hocam dediğim gibi suyunu sıkıp yaparsanız çok daha iyi olur.
rica ederim iyi geceler dilerimTamamdır çok teşekkürler