eko ekocan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 120
Gayet güzel bir mouse ben o yüzden kablosuz mouse almıyorum kablosuz gereksizRazer Deathadder V3 Kablolu Gaming Mouse 1900 TL - Aldım. Umarım pişman olmam...
Gayet güzel bir mouse ben o yüzden kablosuz mouse almıyorum kablosuz gereksizRazer Deathadder V3 Kablolu Gaming Mouse 1900 TL - Aldım. Umarım pişman olmam...
Bilir kişi değilim ama 8k polling rate, gifli istasyon ve manyetik şarj varken pilli mouseye geçmezdim. Elim büyük diyorsan o ayrıAjazz 159 apex var akadaşa 1.500 satip buna geçilirmi?
Ürün geldi mi hocamRazer Deathadder V3 Kablolu Gaming Mouse 1900 TL - Aldım. Umarım pişman olmam...
5 günde geldi gayet beğendim eşekten indim arap yarış atına bindim gibi olduÜrün geldi mi hocam
kablo yok gibi bende anlamadım diğer mouse da kablo falan takılırdı sadece görseli var gibi ilginç şekilde varlığını yok gibi.Gayet güzel bir mouse ben o yüzden kablosuz mouse almıyorum kablosuz gereksiz
Güle güle kullan iyi mouse5 günde geldi gayet beğendim eşekten indim arap yarış atına bindim gibi oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kablo yok gibi bende anlamadım diğer mouse da kablo falan takılırdı sadece görseli var gibi ilginç şekilde varlığını yok gibi.