Neler Yeni

İTOPYA SİPARİŞ İŞLEMLERİ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Şahin Ali Kayhan
Facebook
sahin.kayhan.7545
370 adet kargo bugün yola çıkmış. sipariş limitine takılıp sistemleri gözükmeyenlerin para iadesi yapılacakmış AMA size bir ipucu vereyim siz arayıp veya onlar sizi arayınca ısrarcı olursanız sisteminizi gönderirler :) ama bir haksızlık yok zaten sistem çöktüğü için gelen siparişi sıraya alıp limit dışı siparişleri sistem iptal etmiş
Abi lütfen ama ilk alanlardanız . Sen sistem gelecek dediğinde beri bekliyorum ve video çıkar çıkmaz aldım ve 2 gündür paramız itopyada . Benle aynı durumu yaşayan 20 kardeşim var ve bu 100 bin lira eder . Az değil

SatisFaction

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
Muhammet
@Abdullah Hacıgül abi limite takılma gibi bir sorun olamaz ki biz sen videoyu yükler yüklemez siteye girip ilk alanlarız. 3dSecure şifresini girdikten sonra sayfa çöktü sipariş alınamadı. Bu bizlik bir durum değil ki. Lütfen konuş bizede sistemlerimizi yollasınlar.
Sen İtopya'ya bir şekilde ulaş. Mail olur telefondan olur ama mutlaka ulaş.
Bu anlattığın gibi anlat Abdullah abinin de dediği gibi ısrarcı ol. Öyle dene şansını.
Hiç bir şey yapmadan burda beklersen paran iade edilecek yoksa.

Evo912

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
kerem can sert
Kankam hemen firma suç atmayın onaylama 1-2 gün sürüyor daha beklemeden hemen burada rezil mezil yazmayın bunu yapınca siz rezil duruma düşüyorsunuz.
firmanın bir günde kargo sözü var yani dediğiniz gibi siparişin onaylanması 1-2 gün sürmemeli itopya bu noktada alt yapısını geliştirmeli

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Selim YILDIZ
Bu anlattığın gibi anlat Abdullah abinin de dediği gibi ısrarcı ol. Öyle dene şansını.
müşteri hizmetleri telefonu kapatmaya başladı hiçbir yapıcı çözüm yok mail atın diyorlar hiçkimseye cevap verilmiyor instagram üzerinden ulaşmaya çalışıyoruz cevap yok

mcaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
METE CAN AKBAŞ
370 adet kargo bugün yola çıkmış. sipariş limitine takılıp sistemleri gözükmeyenlerin para iadesi yapılacakmış AMA size bir ipucu vereyim siz arayıp veya onlar sizi arayınca ısrarcı olursanız sisteminizi gönderirler :) ama bir haksızlık yok zaten sistem çöktüğü için gelen siparişi sıraya alıp limit dışı siparişleri sistem iptal etmiş
İnan 2 gündür canımızdan bezdirdiler bizi mail atın diyorlar atıyoruz bakmıyorlar arıyoruz yüzümüze telefon kapatıyorlar. 2 gündür de bizden aldıkları parayı sermayalerinde çeviriyorlar. Ocağın 10unda karta ödemesi var sistemin ücretinin o tarihe kadar çözemezlerse bu işi ki çözemeyecekler gibi görülüyor elimdeki bilgisayarı da satıp ödemek zorunda mı kalacağım ? senin gibi son derece kaliteli bir adamın böyle dandik bir firmayla çalışması bizi gerçekten üzüyor abdullah abi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Ömer Faruk Özvardar
Abdullah abi Allah aşkina nasil bir haksizlik yok ya Aldik biz sistemleri paramizi verdik stok dahilinde bu herifler ne yapmak istiyor bilmiyorum ama şahsen karaktersizlik bu ben 5K parayi verdim ve 20 Kişi afedersin ama ***** gibi parayi sanki onlar bize vermişler gibi can çekişiyoruz uğraşiyoruz ciddi anlamda böyle saçma bir kuruluşla neden çaliştigini çözemedim yine.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Selim YILDIZ
Kredi kartından alanlar ödemek zorunda, acaba neyi ödüyoruz resmen sermaye döndürmeleri için boşa para verdik ne geri dönüş var ne bir bilgi var müşteri hizmetleri suratımıza kapatıyor yazıklar olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Ömer Faruk Özvardar
Abi telefonu yüzümüze kapatiyorlar :d ne yapabiliriz Allah aşkina telefonu kapatiyor sonra 60. siradan başliyoruz

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
ahmet sinan harman

Arkadaşlar o konuyu araştırdım. 350 adet söz verildi +20 kotasıyla 370 adet sipariş gelmiş bunların hepsi işleme alındı. Siparişi ekrana yansımayanlar için ise bu kotadan ötürü sistemin kabul etmediğini en kötü para iadesi yapılacağını belirttiler. Takip ediyorum
PARAMIZLA rezil olduk

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sistemde onay mesajı olmasa bile söz verdikleri gün içerisinde kargoya vermeleri gerekir. 350 stoğu olan bir sistem illa ki önceden hazırlanmıştır diye düşünüyorum. Ben oradan hiç alışveriş yapmadım, ne kadar indirim olsa da yapmayı düşünmüyorum. Sözlerinin ne kadar güvenilir olacağı da meçhul ama umarım alan arkadaşlar bir an önce sistemlerine kavuşur yine mağdur olmazlar. Abdullah keşke ama keşke başka bir firmayla işbirliği yapsa..

mcaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
METE CAN AKBAŞ
Sistemde onay mesajı olmasa bile söz verdikleri gün içerisinde kargoya vermeleri gerekir. 350 stoğu olan bir sistem illa ki önceden hazırlanmıştır diye düşünüyorum. Ben oradan hiç alışveriş yapmadım, ne kadar indirim olsa da yapmayı düşünmüyorum. Sözlerinin ne kadar güvenilir olacağı da meçhul ama umarım alan arkadaşlar bir an önce sistemlerine kavuşur yine mağdur olmazlar. Abdullah keşke ama keşke başka bir firmayla işbirliği yapsa..
hocam aman diyeyim durumumuzu gör beleş verseler uzak dur hiçbir şekilde ciddiye alınmıyorsun. Abdullah abinin bunlarla çalışması gerçekten çok üzücü o konuda katılıyorum.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,443
Üyeler
159,007
Son üye
blacjkbody
Top Bottom