İtopya yanlış anlaşılma

Reaksiyon skoru
39
Merhaba arkadaşlar,
firma yetkilileri direkt dönüş yaparak ilgilendiler ben yanlış anlamışım itopya candır.

Son düzenleme:
itopyada şuan baya şipariş olduğu için ve bazı günler sokağa çıkma yasağı olduğu için öyle geç gelebiliyor

Bence sabretseydiniz bir sıkıntı çıkmayacaktı 29 Mayıs'ta İnceHesap'tan monitör ram aldım gaming gecesinden 14 Haziran'da elime ulaştı bence sabretmek lazım gelyor bir şekilde koskoca site sizin paranızı yemez merak etmeyin.

Bence sabretseydiniz bir sıkıntı çıkmayacaktı 29 Mayıs'ta İnceHesap'tan monitör RAM aldım gaming gecesinden 14 Haziran'da elime ulaştı bence sabretmek lazım gelyor bir şekilde koskoca site sizin paranızı yemez merak etmeyin.
Acelem vardı reis yeni pc topladım klavye mousu bekliyordum

bende yeni sistem topladım itopyadan 1 hafta içerisinde kargoya verilir dediler ne kadar beklerim sizce ?

Itopya "7 iş günü içerisinde gelecek" diyor. 7 gün içinde değil.
Cumartesi Pazarları saymayın.
Ayrıca müşteri hizmetleri yoğun evet ama telefonu yüzünüze kapatmıyorlar. Hat kesiliyor genelde uzun süre telefonda kalındığı için.

Ayrıca müşteri hizmetleri yoğun evet ama telefonu yüzünüze kapatmıyorlar. Hat kesiliyor genelde uzun süre telefonda kalındığı için.
Kötülemiyorum kesinlikle sadece katşılaşdığım sorunları dile getirdim

evet doğru o ayrıntıyı yazmayı unutmuşum 7 iş günü içerisinde geliyor mu peki daha uzun mu sürüyor ? pazartesi günü sipariş etmiştim

Kötülemiyorum kesinlikle sadece katşılaşdığım sorunları dile getirdim
Yargısız infaz yapıyorsunuz gibi geldi bana.
evet doğru o ayrıntıyı yazmayı unutmuşum 7 iş günü içerisinde geliyor mu peki daha uzun mu sürüyor ? pazartesi günü sipariş etmiştim
Genelde 7 iş günü içerisinde geliyor. Bulunduğunuz yerdeki UPS firmasına da bağlı bir durum.

Yargısız infaz yapıyorsunuz gibi geldi bana.

Genelde 7 iş günü içerisinde geliyor. Bulunduğunuz yerdeki UPS firmasına da bağlı bir durum.
istanbuldan gelecek kargo ben bursada yaşıyorum ama buradaki ups kargonun durumunu bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar,
İtopyadan klavye mouse sipariş ettim 1 haftadır korgoya dahi verilmeyince telefonla aradım tamı tamına yarım saat sıra bekledim sıra bana tam geldi telefonu kappatıyorlar ve bunu iki defa yaptılar iade ettim bekliyorum paranın iadesini itopya böyle bir site haberiniz olsın
Bunun için Ronaldo 😜

Kara tren gecikir belki hiç gelmez .. :) O gemi bir gün gelecek :)

şaka bir yana yoğunlar geçde olsa gelir. iptal istediysen paran geç olur belki ama iadeside yapılır. üstüne yatma gibi bir durum olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,473
Üyeler
190,753
Son üye
ZirtapoS
Geri