İtopyadaki RTX2060 !!

Vrm ve vmem 90 dereceyi görür hocam
Ayrıca gpu 75 üzeri sıcaklara çıktığında gpu içersinde elektromigrasyon dediğimiz bir erozyon süreci başlar. Daha sonra gpu bios üzerinde belirlenmiş frekanslara çıkmaya çalıştığında ani reset sorunları mavi ekran gibi sıkıntılar yaşamaya başlarsınız. Kullanım senaryosuna ve sıcaklık seviyesine göre bu süre kısalır veya uzar ancak çok ısınan böyle kartlar genelde 1 sene civarı servislik duruma gelebilir dikkatli olmak gerek!
Hocam discordunuz var mıdır? Ekran kartımdan değişik bir ses geliyor. Ayrıca UV hakkında da size danışacağım. Nyks#1308 yardımcı olursanız sevinirim.

Kaçırmadan alın bence sonradan bu fiyatlara bulamazsınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam discordunuz var mıdır? Ekran kartımdan değişik bir ses geliyor. Ayrıca UV hakkında da size danışacağım. Nyks#1308 yardımcı olursanız sevinirim.
O değişik ses büyük ihtimalle coil whine dır. Dert etmeyin garantiye de göndermeyin boşu boşuna çünkü bakmazlar bile ses dışında bir sorun teşkil etmez coil whine.

Kaçırmadan alın bence sonradan bu fiyatlara bulamazsınız.

O değişik ses büyük ihtimalle coil whine dır. Dert etmeyin garantiye de göndermeyin boşu boşuna çünkü bakmazlar bile ses dışında bir sorun teşkil etmez coil whine.
Yok coil whine olmadığından eminim coil whine cızırtı şeklinde olur bu daha başka bir şey sanki çekirge sesi gibi ama tam betimleyemiyorum.

Yok coil whine olmadığından eminim coil whine cızırtı şeklinde olur bu daha başka bir şey sanki çekirge sesi gibi ama tam betimleyemiyorum.
Sivrisinek sesi gibi mi ?

Discord kullanmıyorum ancak oyun grafikleri devreye girdiği anda başlıyorsa muhtemelen coil whine dır. Uv stabiliteyi etkileyen bir uygulama yinede msi afterburner üzerinden power limiti sırasıyla %90-%85 şeklinde aşağı çekmeyi deneyebilirsiniz.

Discord kullanmıyorum ancak oyun grafikleri devreye girdiği anda başlıyorsa muhtemelen coil whine dır. Uv stabiliteyi etkileyen bir uygulama yinede msi afterburner üzerinden power limiti sırasıyla %90-%85 şeklinde aşağı çekmeyi deneyebilirsiniz.
Hocam özelden danışsam olur mu bu konu ona çok müsait değil.

Sivrisinek sesi gibi mi ?
Değil ama bilmiyorum ya çok değişik discordun var mı?

Hocam özelden danışsam olur mu bu konu ona çok müsait değil.

Değil ama bilmiyorum ya çok değişik discordun var mı?
Var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,041
Üyeler
190,846
Son üye
Doyle
Geri