Sağolasın, yaptım.iyzico uygulamasına girdiniz mi?
Girince alt ortada Kart yazıyor.
Oraya girip sağa kayınca sanal kart oluşturma açılıyor.
Sağolasın, yaptım.iyzico uygulamasına girdiniz mi?
Girince alt ortada Kart yazıyor.
Oraya girip sağa kayınca sanal kart oluşturma açılıyor.
Kampanya detaylarında 31.01 son diyor devam ediyor mu yani?Sağolasın, yaptım.
PC Kolik İyzico ödeme yok, neden?Kampanya detaylarında 31.01 son diyor devam ediyor mu yani?
Pardon %20 olan bitmiş, şu an %15 var.
O firmayla bi' anlaşması var mı ki?PC Kolik İyzico ödeme yok, neden?
Geçen %20 elektronik indirimde PC Kolik vardı anlaşma sağladığı markalar da yazıyordu. Şu an yok sanırım. Modem alacaktım anlaştığı markalar da istediğim modem de yok.O firmayla bi' anlaşması var mı ki?
Aldıktan sonra katıl dedimevet sadece keşfet kısmından kampanyaya katıldığınızdan emin olun
Siparişi iptal edip tekrar alsam olur muGeçmiş olsun bana , ürünü iyzico ile satın aldım sonra uygulamaya girdim ama siparişlerim kısmında gözüküyor, kampayay katıl sonra yaptım, gelir mi dersiniz para
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aldıktan sonra katıl dedimgelir mi ne dersin
Laptop.com.tr de var hocam stoklar.
![]()
AKKO MOD 007B PC 7th Anniversary RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
75 Düzen Çoklu Modlar (Bluetooth 5.0, 2.4Ghz ve Type-C) Çalışırken Değiştirilebilir Soket RGB Arka Aydınlatma N-key Rollover MOD 007B PC 7th Anniversary, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle…www.laptop.com.tr
siparişi iptal edip kampanyaya katılıp tekrar sipariş vermen lazım. boşuna bekleme gelmiyor bende aynı hatayı yapmıştım iptal edip tekrar satın alım gerçekleştirdimGeçmiş olsun bana , ürünü iyzico ile satın aldım sonra uygulamaya girdim ama siparişlerim kısmında gözüküyor, kampayay katıl sonra yaptım, gelir mi dersiniz para
Aldıktan sonra katıl dedimgelir mi ne dersin
Siparişi iptal edip tekrar alsam olur mu
İadeyi kullanmak içinmicüzdana havale eft ile para yatıramıyorum bu iban'a transfer yapamazsın diyor çözümünü bilen var mı ?
- açıklamaya kodunu yazdım paparadan göndermeye çalışıyorum
yok hocam para yükleyip klavyeyi alacağımİadeyi kullanmak içinmi
Anladım, iyzicodakini başka bı yere yükleyip kullanacaksın. Onu bende bilmiyorum. Oradakinin yarısını harcadım sanal karttan yarısı duruyor.yok hocam para yükleyip klavyeyi alacağım
İyzico hesabına para yüklemene gerek yok. Alacağın yerde ödeme kısmında iyzico ile ödeyi seçip kendi kart bilgilerini girmen yeterli oluyor. Tabi ki iyzico uygulamasından kampanyaya katılman ve kampanyadaki sitelerden alman lazım.yok hocam para yükleyip klavyeyi alacağım