❌İndirim Bitti! İyzico Ve Parolapara'dan FC 26 Alımına 3300TL Cashback!

bu parolapara çok şey istiyo ya yok e devlet kodu yok kimlik tarat yok canlılık testi kime söyleyecezde yaptıracaz bunları basit bi e bank için fazla karmaşık

hocam şeyi anlamadım parolapara ve iyizico birbirinden farklı 2 yöntem değil mi? aynı ödemede nasıl 3 kampanyadan birlikte yararlanacağız? deneyen yapan var mı hiç 3 4 gün sonra elime para geçecek deneyebilirim belki çalışıyorsa
O konuyu ben de anlayamadım iyzico ödeme yönetimini kullanarak parolapara hesabımız üzerinden ödeme yapıyoruz ama bu iki şey birbiri ile alakasız iki banka uygulaması değil mi nasıl entegre çalışıyorlar bilmiyorum. Veya bu iki banka uygulamasını birbirine tanımlamamız mı gerekiyor nasıl anlayıp da cashback yatırıyorlar bilmiyorum.

bu parolapara çok şey istiyo ya yok e devlet kodu yok kimlik tarat yok canlılık testi kime söyleyecezde yaptıracaz bunları basit bi e bank için fazla karmaşık
yasa gibi bir şey sanırım hocam bu her uygulama istiyor artık. Nesine bile istiyor :D meslek-maaş bilgisi vesaire.

Canlılık testi istiyor mu iyzico ve parolapara?
parolapara istiyor. kafanı sağa çevir sola çevir felan dedi yaptım, güvenlik gereği incelemeye aldık diyor. kendim açamadım ki daha babama nasıl hesap aç diyim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yasa gibi bir şey sanırım hocam bu her uygulama istiyor artık. Nesine bile istiyor :D meslek-maaş bilgisi vesaire.
bilmem yakın zamanda hic denk gelmedim zamanında yoktu böyle şeyler. hele paparada kimlik okutma bile yoktu.

Herhangi bir süresi var mı veya 1-2 hafta sonra bitiyor mu

İyizco için kimlik doğrulaması yapmanıza gerek yok sadece parolapara da zorunlu

175 tl için değer mi siz bilirsiniz

valla ben parolapara ile uğraşmadım direkt iyzico ile ödeme yapıp 700 tl mi aldım

175 tl için değer mi siz bilirsiniz
175tl değil ki 3000tllik kodu bedavaya alıyorsun üstüne para kalıyor. havadan 3300tl gibi düşün. hiç mantıklı değil ama çalışıyor herhalde konusu açıldığına göre.

175tl değil ki 3000tllik kodu bedavaya alıyorsun üstüne para kalıyor. havadan 3300tl gibi düşün. hiç mantıklı değil ama çalışıyor herhalde konusu açıldığına göre.
3125 lira harcaman gerekiyor bedava değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,256
Üyeler
183,085
Son üye
alpk.
Geri