KABLONET ALINIR MI ?

Ben fiber alt yapı ile kablonet kullanıyorum memnunum fiyatlar çok makul.

Kanka aradın ve altapı yaparsa senden para alıyor mu ?

Apartmanda kutu varsa al. 1 yıla yakın kullanıyorum güzel kesilme 1-2 kere olduysa belki, o da benden kaynaklanan hemen düzelen kesintiler.

Yalnız multiplayerda herkes 1 saniye donuyor sonra ışınlanıyor, bu sorun bende 6-7 yıldır var internet değiştim hala düzelmedi. Sende yoksa KabloNET ile böyle bir şey olacağını sanmam.

Apartmanda kutu varsa al. 1 yıla yakın kullanıyorum güzel kesilme 1-2 kere olduysa belki, o da benden kaynaklanan hemen düzelen kesintiler.

Yalnız multiplayerda herkes 1 saniye donuyor sonra ışınlanıyor, bu sorun bende 6-7 yıldır var internet değiştim hala düzelmedi. Sende yoksa KabloNET ile böyle bir şey olacağını sanmam.
Peki altyapı yok burada ne yapabilirim

Sanirim superonline altyapisi ile kablonet kullanilabiliyordu onu müşteri hizmetlerine sorup öğrenebilirsin

Tek kelime ile MÜKEMMEL bir sağlayıcı 8 aydır falan kullanırım 1 kere kopmadı internet birkere yanlışlıkla modemi bozum 27 dakikada vs gelip düzelttiler müşteri hizmetlerine max 5 dk da ulaşırsın muhattabın olur evde 6 kişi bağlanırken internet hızı 70 falan sadece ben iken
Kablonet1.PNG

bu hızda internet gayet müq bir sağlayıcı altyapın varsa düşünme bile

Tek kelime ile MÜKEMMEL bir sağlayıcı 8 aydır falan kullanırım 1 kere kopmadı internet birkere yanlışlıkla modemi bozum 27 dakikada vs gelip düzelttiler müşteri hizmetlerine max 5 dk da ulaşırsın muhattabın olur evde 6 kişi bağlanırken internet hızı 70 falan sadece ben ikenAlıntıyı görüntüle
bu hızda internet gayet müq bir sağlayıcı altyapın varsa düşünme bile
Hocam öneri için teşekkür ederim ancak altyapı maalesef yokmuş ben yine talep oluşturdum olur ya belki altyapı gelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,126
Üyeler
191,035
Son üye
Tiscard
Geri