~KİNG~
80+ Bronze
Sen ilk başta adam gibi konuşmayı öğren ondan sonra gel karşıma, saygılı olmayı öğren, boş yapan sensin, biz adama yol gösteriyoruz eğer bisiler istiyorsa bunlari yapacak, şov ile ne alakası var? Bilgili olmak şov değildir, tecrübem var ki yazıyorum. adam ol.Şov yapma kardeşim adam yarışmaya hazırlanmıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amatör sporcu ile hiç bir alakası yok, bunu sıfırdan başlayan herkes yapabilir, çok kişiye önerdim ve çok güzel sonuçlar aldı, abartı ile alakası yok, ben başkaları gibi Boş konuşmuyorum, tecrübem var ki söylüyorum. Zaten herkes pro .Hocam sende biraz abartmışsın. Hindistan cevizi yağı basmati pirinç vs bunlar amatör spor yapan insanlar için fazla gereksiz detaylar.
Arkadaşım kas erimesi bir hastalıktır. Spor yapıp bırakan birinin kaslarının erimesi için hiçbir şey yemeden yaşaması lazım. Kas asla kolay kolay erimez. Zamanla görüntü değişir çünkü içindeki yağ su oranı artar. Kas erimez. Sarkmaz.
Anca gülersiniz.Hocam sende biraz abartmışsın. Hindistan cevizi yağı basmati pirinç vs bunlar amatör spor yapan insanlar için fazla gereksiz detaylar.
Arkadaşım kas erimesi bir hastalıktır. Spor yapıp bırakan birinin kaslarının erimesi için hiçbir şey yemeden yaşaması lazım. Kas asla kolay kolay erimez. Zamanla görüntü değişir çünkü içindeki yağ su oranı artar. Kas erimez. Sarkmaz.