Neler Yeni

Kaç MBPS İnternet Kullanıyorsunuz? -ANKET-

İnternet Hızınız?

• Oy kullanan toplam üye
    925
  • Anket kapatıldı .
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Omni-Man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
894
İsim
A
Hocam kablosuz ise o değerler çok normal ben 5 ghz kullanıyorum aynı interneti kullanıyoruz ben 115 mbps bazen alıyorum upload 7 oluyor ama denk gelirse minimum senin aldığın değerleri alıyorum ben indirme yaptıyorum test ayrıca evde başka kullanımlar var sonuç bu cidden iyi hizmet veren tek firma sayılır.
Alıntıyı görüntüle
yok pc ye ethernet ile bağlı ama normal bağlayınca da bu değerleri alıyorum

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Adem Türk
Herkese selam. Bir süredir böyle bir anket aklımdaydı. Pandemiyle birlikte internet kullanımları ciddi oranda arttı. Forumda da çok sayıda sorun yaşayan kullanıcılar görmeye başladım ve durumun genele baktığımızda nasıl devam ettiğini görmek istedim. Ankette aralıklar belirledim buna uygun şekilde oy verirseniz genel bir ortalama görebiliriz bence. Dileyenler bu gönderi altına Speedtest sonuçlarını da bırakabilir tabii ki.
50/8 ttnet lakin günde 2 kez görseldeki gibi -_-
Ekran görüntüsü 2022-01-02 151711.png

Musa Dinç

80+ Bronze
yok pc ye ethernet ile bağlı ama normal bağlayınca da bu değerleri alıyorum
Vallaha adamlar bana özel indirim yaptı sağolsun il müdürlüğünden bi arkadaş ile görüştüm 90 tl ye modem kiralama + hd alıcısı kiralama + 100/5 19-24 arası internet + hull paket (sinema vs bütün kanallar açık).
Bu fiyata bu hizmet güzel.

NMK.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Nuri Mert Kaya
993 görmüştü ekip test ederken de kalitesiz kabloyla test edince maks bu kadar gördüm. 3-5 ayar çekip cat7 kabloyla test edince görüşcez seninle 😎
CAT 6 ile CAT 7 denemiştim ben hiçbir farkı yoktu hızda o yüzden cat6 devam ediyorum

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
CAT 6 ile CAT 7 denemiştim ben hiçbir farkı yoktu hızda o yüzden cat6 devam ediyorum
Evdeki kablonun cat 2.5 felan olduğunu düşünüyorum :D Ben de 10 metre flat ugreen cat7 aldım

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Superonline sunucusunda hız:
Alıntıyı görüntüle
İzmir de İstanbul da aynı ping, bazen değil hatta çoğunlukla 15ms oluyor.
Alıntıyı görüntüle
Ekipler Nokia ONT verdiği için hız paket hızının çok az altında ama olsun. ONT Huawei olsaydı 100-110Mbps civarı alırdım da pek bir şey değişmezdi.
Paket 100/10.
Jitter 0.2ms.
Steam 12.5MB/s.
Aynısı benimki de. Yalnız önceden 190 geliyordu bu aralar 220 civarına çıktı hız niye bilmiyorum.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
İp ile hiçbirşey yapılamaz rahat ol yapılsa zaten herkes kafasına göre ıp sallar millete zarar verirdi.
Öyle demeyin. Bazı kullanıcılar farkında olmadan statik kullanıyor. Örneğin Gigafiber kullanıcıları da statik kullanıyor.
Adam bilmeden paylaşsa ne olacak.

Bahacprz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Baha
Şu anda yoğunluğa bağlı olarak 92 ile 106 arası değişiyor internetim.Upload 7-8 rası değişiyor.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom