❌İndirim Bitti! Kapalı

Millet çerez parasına alıyor, satacak kimse bulamıyorlar ama türkiyede hala 850 dolara sıcak fırsatlarda görüyorum. İnanılmaz gerçekten.

Sanırım hızlı telefon veya 120hz ekran görmemişsiniz. İyi forumlar. Medeniyetin altında kalmış telefonunuz ile.
Kasmayınca hızlı sanılıyor, bizde şuan 13, 17pm ve s25p var 13 yanlarında 3310 gibi his veriyor öyle diyeyim :D.

Kasmayınca hızlı sanılıyor, bizde şuan 13, 17pm ve s25p var 13 yanlarında 3310 gibi his veriyor öyle diyeyim :D.
Ne kadar ekmek o kadar köfte :). Karşılaştırdığın cihazlar çok üst düzey. Fiyat olarakta güç olarakta. Günlük kullanımda 13 halen iş yapar. Fakat 16e varken alınmaz. En azından daha güncel bir cihaz almış olursunuz.

S24 30k'ya sürekli düşüyor iken iPhone 13'e bu fiyatları vermek tamamen bilgisiz insan işi. Bende iPhone severim, fakat bu fiyatlarda alınacak telefon değil. En basitinden kablosuz kulaklık aldım geçen app store uygulaması yok diye gürültü engelleme açamadım kulaklığa dedim param boşunamı gitti :) Bende apple telefonumu değiştirdim. Şuan s24 kullanıyorum.

Lan fikrin yok zikrin yok cahilsin boşu boşuna sıcak fırsatlarda konu açıyon. Millete 5 yıllık telefonu 40k ya mı aldırtacaksın. Ne piyasadan haberin var ne telefondan anlıyon. Yaşın küçük iq un ondanda küçük. Senin konular yüzünden düzgün indirimler aşşağıda kalıyo. İstediğin konuyu açamazsın
Sonuna kadar katılıyorum

Ota çöpe indirim konusu açıyorlar samanlıkta iğne arar gibi gerçek indirim konularını bulmaya uğraşıyoruz çoğunu da kaçırıyoruz

Yavaş çalışıyor ve kamerası kötü bence hiç sevmedim kuzendekini, galiba harbi satıcısı falansınız
Cihaz 2021 çıkışlı, zamanında alan biri için 5 yıllık bir cihaz ve hala her işe yetiyor ama şuan bu cihazı sıfır almak ağır saçmalık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,008
Üyeler
190,843
Son üye
AvukatBeyy
Geri