Profili kapatmak istemiyorum. Sadece takip ettiklerime de açık olsun istemiyorum ama bazı insanlar beni gerçekten çok rahatsız ediyor. Sadece belli birkaç kişiye profil kapatma özelliği gelebilir mi? @Mehmet Yılmaz
Gelirse bu özellik, bende kullanmazsın umarım .Profili kapatmak istemiyorum. Sadece takip ettiklerime de açık olsun istemiyorum ama bazı insanlar beni gerçekten çok rahatsız ediyor. Sadece belli birkaç kişiye profil kapatma özelliği gelebilir mi? @Mehmet Yılmaz
Direk olarak kara liste kısmı güncellenmeli. Tıpkı arkadaşın dediği gibi.Kesinlikle katılıyorum. Hatta bana kalırsa kara listemizdekiler ne benim yazdığımı görsün ne de ben onun. Ama yapmıyorlar
Direkt evrenden silelim mi?Kesinlikle katılıyorum. Hatta bana kalırsa kara listemizdekiler ne benim yazdığımı görsün ne de ben onun. Ama yapmıyorlar
Yararlı istek.
ya reis gerçek hayatta hiç böyle değilim. İnsaları severim iyi anlaşırım ama burda öyle bir kaç kişi var ki harbi tilt ediyorlar bişe bilmeyip bide dinlememez tavırları olanlar var.Direkt evrenden silelim mi?