Kardeşime tablet önerisi

Muhammetyzicii

80+ Silver
Reaksiyon skoru
652
Kardeşime doğum günü için almak istiyorum oyun olarak en ağır roblox oynar annem ders icin de diyor yani ekranının orta olması lazım bütçem belli değil siz istediğinizi önerin fiyat çokta uçmasın yeterli şimdiden teşekkürler

Abi bütçe belli değil demeyin 3k mı 13 k mı 33 k mı. Kime göre uçuk mesela. De ki 5k verebilirim ona göre önersin birileri bir şeyler.

Kardeşime doğum günü için almak istiyorum oyun olarak en ağır roblox oynar annem ders icin de diyor yani ekranının orta olması lazım bütçem belli değil siz istediğinizi önerin fiyat çokta uçmasın yeterli şimdiden teşekkürler
Hocam bütçenizi bilmiyorum ama Honor Pad X9 F/P ürün. Bizza kendim de kullanıyorum.

Tab A9 Plus bakılabilir. İşlemci güçlü ekran büyük 90Hz ekran var fiyat da ucuz. Tabletten çok beklenti yoksa her türlü iş görür.

Tab A9 Plus bakılabilir. İşlemci güçlü ekran büyük 90Hz ekran var fiyat da ucuz. Tabletten çok beklenti yoksa her türlü iş görür.
8GB Tam + 128GB Depolama ekleyince 6.5k oluyormuş onada bakabilirsiniz

Güzele benziyor ya yukaridaki arkadasin onerdigi honor nasildir?

vergi indirimli alın, fiyatı 9500 civarındaki tabletler arasından seçin gitsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zaten geri gelen parayla 5-6 civarı bişeyler olur

vergi indirimli alın, fiyatı 9500 civarındaki tabletler arasından seçin gitsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zaten geri gelen parayla 5-6 civarı bişeyler olur
Şuna inanan kaldı mı hâlâ? Kime verildi bu indirim?

Geri