KARGO YANLIŞ İlçeye Gidiyor

Lux0

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
25
merhaba arkadaşlar cuma gecesi incehesaptan laptop aldım cumartesi saat 1 de kargoya verildi kargo takip numarasından kargoya baktığımız zaman ben başka ilçedeyim kargonun teslim edileceği adres başka ilçe sıkıntı olur mu yardımcı olur musunuz ve cmt oğlen 1 de taşıma durumunda 2 gün olacak neredeyse hala taşıma durumda

Müşteri hizmetlerini arayıp söylesene olm

Adresini doğru yazdıysan sıkıntı olmaz. Bazı ilçelerin dağıtım şubeleri diğer yakınındaki ilçeden oluyor.

merhaba arkadaşlar cuma gecesi incehesaptan laptop aldım cumartesi saat 1 de kargoya verildi kargo takip numarasından kargoya baktığımız zaman ben başka ilçedeyim kargonun teslim edileceği adres başka ilçe sıkıntı olur mu yardımcı olur musunuz ve cmt oğlen 1 de taşıma durumunda 2 gün olacak neredeyse hala taşıma durumda
bazı yerlerde önce büyük şubeye gidiyor sonra geliyor ama yine de siz bir arayıp sorun hocam

Adresini doğru yazdıysan sıkıntı olmaz. Bazı ilçelerin dağıtım şubeleri diğer yakınındaki ilçeden oluyor.
Hocam ben Sincan dayım etimesguta gidiyor arasında 5 10 km felan var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bazı yerlerde önce büyük şubeye gidiyor sonra geliyor ama yine de siz bir arayıp sorun hocam
daha once kasa aldım direk olduğum ilçeye gelmişti

Kargo hareketini bizimle paylaşırsan yorumda bulunabiliriz.

Yurtiçi kargo ise takip kodu verirsen bakarım, kargoda çalışıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,747
Üyeler
185,794
Son üye
xBuio
Geri