Merhabalar, bir çok arkadaş görünüşünü beğendi kasayı tercih ediyor. Bu yüzden bilgisayarlarındaki ısı yüzdesi normalin çok üstünde oluyor. PowerBoost, GamePower gibi ucuza satıp sadece görünüşe önem verip hava sirkülasyon'una hiç önem vermeyen marka kasalar alırsanız başınız ağrır. Tabii ki CoolerMaster gibi markaların'da başarısızlık ile sonuçlanan modelleri var fakat genel olarak çok daha başarılı işler çıkartıyorlar. Dark gibi bir markanın'da bir çok başarısız işi var fakat Dark Guardian modeli cidden çok başarılı bir modeldi.
PSU'ya gelecek olursak. Bir PSU'nun 80+ sertifikası olması o PSU'nun iyi olduğu anlamına gelmez. 80+ sertifikası olmaması'da o PSU'nun kötü olduğu anlamına gelmez. Bizzat kullandığım CoolerMaster MB501L kasasının içinde bulunan PSU'nun 80+ sertifikası yok fakat kullanıp gayet memnun olduğun bir kasa ve PSU takımıydı. Kısaca size PSU konusunda başarılı markaları belirtmek istiyorum.
FSP ( Bu piyasanın en başarılı markasıdır. )
HighPower
Cooler Master
Corsair ( Bir kaç modelinde sıkıntı olduğunu duymuştum onun dışında güzel bir markadır. )
Thermaltake ( Ucuz PSU'ları cidden güzel fakat fiyat yükseldikçe başka markalara yönelmeli. )
Evga
Silverstone
İçlerinden en sağlam marka FSP'dir. Eğer ki bu markaları tercih ederseniz başınız ağrısa bile baş ağrınız geçer.
PSU'ya gelecek olursak. Bir PSU'nun 80+ sertifikası olması o PSU'nun iyi olduğu anlamına gelmez. 80+ sertifikası olmaması'da o PSU'nun kötü olduğu anlamına gelmez. Bizzat kullandığım CoolerMaster MB501L kasasının içinde bulunan PSU'nun 80+ sertifikası yok fakat kullanıp gayet memnun olduğun bir kasa ve PSU takımıydı. Kısaca size PSU konusunda başarılı markaları belirtmek istiyorum.
FSP ( Bu piyasanın en başarılı markasıdır. )
HighPower
Cooler Master
Corsair ( Bir kaç modelinde sıkıntı olduğunu duymuştum onun dışında güzel bir markadır. )
Thermaltake ( Ucuz PSU'ları cidden güzel fakat fiyat yükseldikçe başka markalara yönelmeli. )
Evga
Silverstone
İçlerinden en sağlam marka FSP'dir. Eğer ki bu markaları tercih ederseniz başınız ağrısa bile baş ağrınız geçer.