Neler Yeni

Keeneti Omni Dsl N300 Kurulum Yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Ebubekir Bayraktat
Yeni aldığım keenetic modemimin kurulumun yaptım fakat internet gelmiyor, yanlış yapmış olabilirmiyim bilgisi olanlar yardım edebilirmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni aldığım keenetic modemimin kurulumun yaptım fakat internet gelmiyor, yanlış yapmış olabilirmiyim bilgisi olanlar yardım edebilirmi
Fn ışığıda yanmıyor yanması gerekiyormu

Ekler

• IMG_20210118_220932.jpg
    IMG_20210118_220932.jpg
    866.2 KB · Hit: 26

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Fn ışığıda yanmıyor yanması gerekiyormu
Kullanıcı adının sonuna @ttnet @millenicom @turk.net gibi eklemeleri yaptınız mı?

Recep_Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
Recep
Hangi servis sağlayıcısı ?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Onur Can
Işıklar normal, FN'nin yanmasına gerek yok.
1- Modem arayüzüne girdiğinde soldaki menüden İnternet > Vdsl/Adsl Bağlantısını seç, daha sonra alt tarafta İss Kimlik Doğrulama kısmında "bağlantı kuruldu" yazıyor mu ona bak
2- Durum > Sistem Gösterge Panelini seç, İnternet kısmında "Daha fazla göster" seçeneğine bas, açılan yerde "Durum" kısmında "bağlantı kuruldu" yazıyor mu ona bak
3- Turknet online işlemlere gir, soldaki menüden "Teknik&Destek" > Teknik Bilgiler kısmına gir, "Durum" kısmını kontrol et.

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Ebubekir Bayraktat
Deniyorum şimdi

1- Modem arayüzüne girdiğinde soldaki menüden İnternet > Vdsl/Adsl Bağlantısını seç, daha sonra alt tarafta İss Kimlik Doğrulama kısmında "bağlantı kuruldu" yazıyor mu ona bak
2- Durum > Sistem Gösterge Panelini seç, İnternet kısmında "Daha fazla göster" seçeneğine bas, açılan yerde "Durum" kısmında "bağlantı kuruldu" yazıyor mu ona bak
3- Turknet online işlemlere gir, soldaki menüden "Teknik&Destek" > Teknik Bilgiler kısmına gir, "Durum" kısmını kontrol et.
Hocam şuan modem arayüzüne giremiyorum

Modeme komple nasıl reset atabilirm baştan herşeyi yapıcam

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Onur Can
Hocam şuan modem arayüzüne giremiyorum

Modeme komple nasıl reset atabilirm baştan herşeyi yapıcam
Arkasında Reset yazan bir delik olması lazım içinde tuş var. İnce birşeyle o tuşa 3-4sn basılı tutman lazım. Modem tüm ışıkları sönünce tuşu bırak sonra modemin açılması bekle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Ebubekir Bayraktat
Hocam ilk ikisinde bağlantı kuruldu diyor turknet hesabımda durum offline yazıyor

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Onur Can
Hocam ilk ikisinde bağlantı kuruldu diyor turknet hesabımda internet durumu offline yazıyor
Turknetde teknik bilgiler kısmındaki "Bağlantımı Yenile" ye tıklayıp biraz bekle. Eğer halen gelmezse destek kaydı oluştur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,812
Üyeler
163,730
Son üye
Jaxiar
Top Bottom