- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ceza yetmeyeceğimi bilsem çıkarım da hep polis görüyorumHayır ben çıkıyorum her gün 1 saat bisikletimi sürüp geliyorum.
Ceza yetmeyeceğimi bilsem çıkarım da hep polis görüyorumHayır ben çıkıyorum her gün 1 saat bisikletimi sürüp geliyorum.
Bakanlığın yayınladığı genelgeye göre, 65 yaş ve üzeri vatandaşlar 10.00 ila 13.00 saatleri, 20 yaş altı vatandaşlar, 13.00 ila 16.00 saatleri arasında sokağa çıkabilecek.17 saat önceCeza yetmeyeceğimi bilsem çıkarım da hep polis görüyorum
Teşekkür ederim bilgi için. Yeni yayınlanmış. O yüzden haberim yoktu.Bakanlığın yayınladığı genelgeye göre, 65 yaş ve üzeri vatandaşlar 10.00 ila 13.00 saatleri, 20 yaş altı vatandaşlar, 13.00 ila 16.00 saatleri arasında sokağa çıkabilecek.17 saat önce
Yeni yayınlanmadı ne zamandır böyle zaten, aynı haberi defalarca paylaşıyolar.Teşekkür ederim bilgi için. Yeni yayınlanmış. O yüzden haberim yoktu.
Aynen haftasonu full yasak var sadece.Yeni yayınlanmadı ne zamandır böyle zaten, aynı haberi defalarca paylaşıyolar.
knk çok uzun süredir evde isen normal ben 5 6 aydır adam gibi dışarı çıkmadım günde nerede ise 11 12 saat masa başındayım ve bugün evden 5dk uzakta olan fırına gittimm ve eve gelince yorgun hissediyordum sen düşün biraz hareket etmeye çalış evde mekik şınav falan çekMerhaba!
Kendimi güçsüz hissediyorum.
Kollarım (pazu) ve bacaklarım boşaldı.
Kalbim çarpıntı olacak gibi oldu sonra normal oldu. Hasta değilim kendimi hasta etmeye çalışmıyorum.
Kendimi çok güçsüz hissediyorum ve bu sadece bugüne özel değil. Genel olarak yani.
Aslında his değil olan bir şey fiziksel olarak. Psikolojik değil.
Aynı hisleri paylaşıyoruzevden 5dk uzakta olan fırına gittimm ve eve gelince yorgun hissediyordum
Üşeniyorum ya.mekik şınav
Haberleri takip etmiyorum fazla teşekkürler tekrarYeni yayınlanmadı ne zamandır böyle zaten, aynı haberi defalarca paylaşıyolar.
ozaman yapacak bişi yok şu sokağa çıkma yasakları bitene kadar bu hislere devam şahsen artık herşeye üşenmeye başladım koltuktan kalkmak zor geliyor full yorgun ve uykuluyum hareketsizlikten oluyor hep farkındayım ama bende üşeniyorum şu sokağa çıkma yasakları falan biran önce bitsin de adam gibi biyerleri gezeyim gidipAynı hisleri paylaşıyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Üşeniyorum ya.
Şansım yok benim. Sadece içimden arkadaşlarımla buluşmak geçti. 1 hafta sonra şankdadanak yasakozaman yapacak bişi yok şu sokağa çıkma yasakları bitene kadar bu hislere devam şahsen artık herşeye üşenmeye başladım koltuktan kalkmak zor geliyor full yorgun ve uykuluyum hareketsizlikten oluyor hep farkındayım ama bende üşeniyorum şu sokağa çıkma yasakları falan biran önce bitsin de adam gibi biyerleri gezeyim gidip