Neler Yeni

Kendimi güçsüz hissediyorum!

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Ceza yetmeyeceğimi bilsem çıkarım da hep polis görüyorum
Bakanlığın yayınladığı genelgeye göre, 65 yaş ve üzeri vatandaşlar 10.00 ila 13.00 saatleri, 20 yaş altı vatandaşlar, 13.00 ila 16.00 saatleri arasında sokağa çıkabilecek.17 saat önce

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bakanlığın yayınladığı genelgeye göre, 65 yaş ve üzeri vatandaşlar 10.00 ila 13.00 saatleri, 20 yaş altı vatandaşlar, 13.00 ila 16.00 saatleri arasında sokağa çıkabilecek.17 saat önce
Teşekkür ederim bilgi için. Yeni yayınlanmış. O yüzden haberim yoktu.

Emir11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Emir
Aynen 1 ile 4 arası hafta içi serbest hocam

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Merhaba!
Kendimi güçsüz hissediyorum.
Kollarım (pazu) ve bacaklarım boşaldı.
Kalbim çarpıntı olacak gibi oldu sonra normal oldu. Hasta değilim kendimi hasta etmeye çalışmıyorum.
Kendimi çok güçsüz hissediyorum ve bu sadece bugüne özel değil. Genel olarak yani.
Aslında his değil olan bir şey fiziksel olarak. Psikolojik değil.
knk çok uzun süredir evde isen normal ben 5 6 aydır adam gibi dışarı çıkmadım günde nerede ise 11 12 saat masa başındayım ve bugün evden 5dk uzakta olan fırına gittimm ve eve gelince yorgun hissediyordum sen düşün biraz hareket etmeye çalış evde mekik şınav falan çek

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
evden 5dk uzakta olan fırına gittimm ve eve gelince yorgun hissediyordum
Aynı hisleri paylaşıyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üşeniyorum ya.

Yeni yayınlanmadı ne zamandır böyle zaten, aynı haberi defalarca paylaşıyolar.
Haberleri takip etmiyorum fazla teşekkürler tekrar

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Aynı hisleri paylaşıyoruz

Üşeniyorum ya.
ozaman yapacak bişi yok şu sokağa çıkma yasakları bitene kadar bu hislere devam şahsen artık herşeye üşenmeye başladım koltuktan kalkmak zor geliyor full yorgun ve uykuluyum hareketsizlikten oluyor hep farkındayım ama bende üşeniyorum şu sokağa çıkma yasakları falan biran önce bitsin de adam gibi biyerleri gezeyim gidip

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
ozaman yapacak bişi yok şu sokağa çıkma yasakları bitene kadar bu hislere devam şahsen artık herşeye üşenmeye başladım koltuktan kalkmak zor geliyor full yorgun ve uykuluyum hareketsizlikten oluyor hep farkındayım ama bende üşeniyorum şu sokağa çıkma yasakları falan biran önce bitsin de adam gibi biyerleri gezeyim gidip
Şansım yok benim. Sadece içimden arkadaşlarımla buluşmak geçti. 1 hafta sonra şankdadanak yasak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,312
Üyeler
161,032
Son üye
yigit1331
Top Bottom