Kendinize İyi Bakın...

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Hakaret eden klavye delikanlısı sensin. Adam akıllı sorulan soruya ''Senin kafanı s***'' diye cevap veren bir klavye delikanlısı.

Olayı az çok hatırlarsınız. Bir forum üyesi adam akıllı bir soru sorup sütyen resmi atmıştı. Bu boş şahısta bu üyeye yukarıdaki kelimeyi söylemişti.

Kitap okumalısınız, bol bol kitap okumalısınız.

Gerçekten çok gereksiz bir insansın
İnsanlara ne dediğim seni hiç ilgilendirmiyor
Senin gibiler burda bulunduğu sürecede güzel bir ortamda oluşmayacak.
Kardeşim boşver onun dediğinemi bakacaksın sen Allah Allah ben de gereksiz yazdığım illa olur kızan olu beğenmeyen olur ama bu kadarda olmaz boş duyar kasma derim keyfine bak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hakaret eden klavye delikanlısı sensin. Adam akıllı sorulan soruya ''Senin kafanı s***'' diye cevap veren bir klavye delikanlısı.

Olayı az çok hatırlarsınız. Bir forum üyesi adam akıllı bir soru sorup sütyen resmi atmıştı. Bu boş şahısta bu üyeye yukarıdaki kelimeyi söylemişti.

Kitap okumalısınız, bol bol kitap okumalısınız.
Noluyo arkadaş ben şaşırdım şimdi bak

Çoluk çocukla tartışıyorum. Geldiğiniz çöplüğe geri gidin, ve bir daha asla gelmeyin. Küfürbaz bir çocuğa burada ihtiyaç yok.

Olay burada.

Çoluk çocukla tartışıyorum. Geldiğiniz çöplüğe geri gidin, ve bir daha asla gelmeyin. Küfürbaz bir çocuğa burada ihtiyaç yok.
Bekliyorum ve sadece izliyorum, acaba hatasından döner mi diye ama siz hala öfkenizle hareket ediyorsunuz
Önce kendinizi düşünün sonra bana karışmaya başlayabilirsiniz.

Olay burada.

Yönetim gerekli cezayı vermiş, siz eğer hala bu üyeyi forumda görmek istemiyorsanız yoksay butonunu kullanabilirsiniz.

Arkadaş ben artık windows 7 kullanıyorum hem bu arada @Treyarch kardeş kusura bakma çocuğa sebebsiz bir şey yapıyorsun zannetttim böyle bir şey yapıyosa alsın cezasını

Boş dediğiniz kişinin mesleği bu olabilir. Görüşmemek üzere.

Yazınızında da forumu bırakmanıza ben sebep olmuşum gibi lanse etmişsiniz. Komik.
ne yazmıştıki küfür

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,635
Üyeler
191,138
Son üye
Runoo