hamburkus
80+
Temu'dan bu keycapsleri vergi dahil 750'e geliyor alacağım kullanan var mı aula f75'e olur mu sizce pbt yazıyor kalitesi nasıldır sizce
aynı tarafa geliyor hocam ledler alttagüney aydınlatmalı beyaz aula ise uyar diğer türlü harfler çok sönük bi şekilde aydınlanır
Çok fazla etkilemiyor hocam takmıyorum onu görünüş daha önemli kulaklık varken sesi duymuyorum şuan bunlar takılı değiştiricemKlavyenin sesi değişir
Baskı kalitesi çok çok iyi hissiyatı ortalama bir pbt keycaple aynıHissiyatı nasıl hocam baya güzel duruyor
Baskı kalitesi çok çok iyi hissiyatı ortalama bir pbt keycaple aynı
dgjdkjgdjkd m1w almak için her şeyi sattımAh kerem ah senin yüzünden girdi aklıma bu dün senin custom keyboard'da ilanını gördüm güzelmiş dedim temuda kesin vardır diyip baktım görünce alasım geldi
Mousepadin linki var mı hocam?
Mousepadin linki var mı hocam?
O sarı arka plan eski parşomenlerin dokusunu andırdı o hoşuma gitti, listeye aldım teşekkürler.
Renk tonu çok güzel , beyaz veya mavi ekipmanlarla çok uyumlu oluyor hatta siyah bile sırıtmıyorO sarı arka plan eski parşomenlerin dokusunu andırdı o hoşuma gitti, listeye aldım teşekkürler.