KIOXIA marka ssdler nasıl?

Bende ilk defa duydum.Güvenilir marka alman daha iyi olur.

Yaklaşık bir ay önce incehesap indirimlerinden 240 gblık sata3 SSDsini aldım.Toshiba Memory ve OCZ'nin yeni ismiyle piyasaya sunulmuş hali diye okumuştum.Öncekilerin yenilenmiş versiyonu diyebiliriz.Şuanlık memnunum, bir sıkıntı yaşamadım.Uzun vadede de bir konu açmayı düşünüyorum.Vaat ettiği değerlere ulaşıyor.
Güncelleme : 3. Aydan sonra sağlığı düşmeye başladı. Şu an %96. Onun dışında değerlerinde düşme yok. Performansı aynı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geldiğinde test ettiğim değerleri de bırakıyım.

Ekler

• IMG_20200628_142408.webp
    IMG_20200628_142408.webp
    49.7 KB · Hit: 100
Son düzenleme:
Yaklaşık bir ay önce incehesap indirimlerinden 240 gblık sata3 SSDsini aldım.Toshiba Memory ve OCZ'nin yeni ismiyle piyasaya sunulmuş hali diye okumuştum.Öncekilerin yenilenmiş versiyonu diyebiliriz.Şuanlık memnunum, bir sıkıntı yaşamadım.Uzun vadede de bir konu açmayı düşünüyorum.Vaat ettiği değerlere ulaşıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geldiğinde test ettiğim değerleri de bırakıyım.
SSD nin Durumu nedir şuan

SSD nin Durumu nedir şuan
Sağlık %98e düştü. Sıcaklığı 25li derecelerde çalışıyor. Performans olarak herhangi bir kayıp yaşamadım.Hala vaat ettiği değerlerde çalışıyor.Önceki seri kadar hızlı düşmese de bu seride de sağlık sorunu var anlaşılan. 4-5 ay olmuş alalı.

Sağlık %98e düştü. Sıcaklığı 25li derecelerde çalışıyor. Performans olarak herhangi bir kayıp yaşamadım.Hala vaat ettiği değerlerde çalışıyor.Önceki seri kadar hızlı düşmese de bu seride de sağlık sorunu var anlaşılan. 4-5 ay olmuş alalı.
Yazılan toplam kaç TB acaba

Toshibanın alt markası evet doğru ama kaliteli olsalardı Toshiba diye satarlardı

Peki neden Kioxia diye satıyorlar Toshiba ise?

SSD konusu şakaya gelmez bütün belgelerin bilgilerin oyunların her şeyin onun içinde olacak.

Ben pek sıcak bakamıyorum bu markaya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,635
Üyeler
191,138
Son üye
Runoo
Geri