Gitti paracıklar gittialdım ben parayı kesti benden ama gelmedi kütüphaneye bankayı arayıp iptal mi ettirmeliyim acaba
inş gelir valla yoksa uğraş olacak bi tık banka ile xdGitti paracıklar gittişaka şaka gelir bekle biraz bakalım.
Bekleyelim bakalım olmadı müşteri hizmetlerine yaz çözerler sorunuinş gelir valla yoksa uğraş olacak bi tık banka ile xd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleinş patlamayız![]()
Kanka alabildin mi oyunu? Ben de almayı düşünüyorum. Standart sürümü ne kadara denk geliyor?inş gelir valla yoksa uğraş olacak bi tık banka ile xd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleinş patlamayız![]()
Oyun çıkınca Türkçe var mı dener misin?Benim banka kaynakliydi muhtemelen geldi ön sipariş kütüphaneye bir sorun gözükmüyor 4k yerine 2465 tl ödemiş oldum.
Bir üstünde kütüphaname eklendiği resmi görebilirsin dostum ultimate i 2465 tl standartıda 1500 civarlarina geliyor sanırımKanka alabildin mi oyunu? Ben de almayı düşünüyorum. Standart sürümü ne kadara denk geliyor?
Türkçe ea appe eklendi sorunsuz dil sorunu yaşayacagimi düşünmüyorum erken erişimde indirince tekrar yazarsan dönüş yaparım seve seve daha çok var maalesefOyun çıkınca Türkçe var mı dener misin?
Türkçe spiker için almak istiyorum ama Ukrayna sürümde yoksa almam.