Neler Yeni

KÖPEKLERDEN NEDEN KORKULUYOR?

Doc Hudson.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
BehzatÇ
BANA BAK KONUYU AÇAN A*K* İNSAN ÖZELDEN BANA YAZ NERDE YAŞIYORSAN GELİP ÜSTÜNE 1 TANE KÖPEK BIRAKICAM TAMAMMI ELİNEDE 1 TANE BIÇAK VERİCEM KÖPEĞİ ETKİSİZ HALE GETİR SANA HEMEN 100K CASH VERİCEM TAMAMMI AMA EĞER SANA BİŞEY OLURSA MESULİYET KABUL ETMİYORUM TAMAMMI?

LEO0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Cavit Aslan
bu hayvanların yeri insanın yanıdır bunların bir yaşam alanı yok yani.
Sen sahiplenmediğin sürece o hayvan hayatta kalamaz dışarda.
Ekmek atmak veya salam vermekle olmuyor o hayvanlara düzenli bakmak zorundayız ve buna şuan ekonomik olarak yetersisiz ki imkansız zaten o kadar köpek için barınağa para dayanmaz.
En mantıklı çözüm bu.
Dünyanın geri kalanında da böyle çözüm bulundu kimse barınaklarla çözmedi ki çözülemez.
Daha beterinden iyidir.
Hayvanlar böyle kontrol altına alınmazsa daha kötüsünü yaşayacaklar .
Araba çarpıyor , psikopat insanların eline geçiyor , kara kuru kekoların elinde oyuncak oluyorlar ve kışın özellikle o hayvanlar soğukta telef oluyorlar aç kalıyorlari.
Ben bu yöntemi şuan mantıklı en iyi çözüm görüyorum.
önemli olan cidden acı çekmemeleri bu süreçte önemli olan o.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hadi onu geçtim de gene bu hayvanlar telef oluyor.
en basidinden yola atlayıp arabaları kovalıyorlar sen istediğin kadar hızlı yavaş git aniden atlayabiliyor yaşadım.
Sadece bizim için de değil onlar için de en sağlıklısı bu onlara da yazık bize de
knk biz karışmazsak binlerce yıl nasıl hayatta kaldırlarsa yine kalırlar kendimiz zarar veriyoruz

BANA BAK KONUYU AÇAN A*K* İNSAN ÖZELDEN BANA YAZ NERDE YAŞIYORSAN GELİP ÜSTÜNE 1 TANE KÖPEK BIRAKICAM TAMAMMI ELİNEDE 1 TANE BIÇAK VERİCEM KÖPEĞİ ETKİSİZ HALE GETİR SANA HEMEN 100K CASH VERİCEM TAMAMMI AMA EĞER SANA BİŞEY OLURSA MESULİYET KABUL ETMİYORUM TAMAMMI?
tamam la mesaj atıyorum

şahitsiniz 100 k vericek

Son düzenleme:

FurkanIIy

80+ Bronze
Köpeklerden niye korkacaksın abi ya?
1724874548972.png

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
knk biz karışmazsak binlerce yıl nasıl hayatta kaldırlarsa yine kalırlar kendimiz zarar veriyoruz

tamam la mesaj atıyorum

şahitsiniz 100 k vericek
binlerce yıl kaldılar çünkü insanlık uzun bir süre onları evcilleştirdi ve kullandı ama artık modernleşme ile o ihtiyaç kalmadı bunun sonucunda ise köpeklerin çoğu sokakta kaldılar.
karışmadığımızın adına köpek demiyoruz zaten mesela dingolar mesela kurtlar bunlar zaten insanların arasına girmez ancak köpek insanın uzağında doğada görülmez.
eğer vicdanınız rahat etmiyorsa bu durumda diğer durumda da etmemeli benim de etmiyordu dostum ama düşün en azından acısız olacak.
Diğer türlü bu hayvanlar insan kargaşasında telef oluyorlar böyle bak biraz da tavsiyem

Saintes Maries

80+ Bronze
İnsanlar çok korkuyor halbuki fizik kurallarına göre bakıyorum 4 ayağı yerde sana zarar verebileceği bir tek ağzı var insanlar ise 2 ayağı ve 2 elini kullanabiliyor insanlar daha çok zarar verebilir bana bir köpek saldırmaya çalışsa direk kafasına odaklanırım bir tekmeme bakar
köpeklerin kullanabileceği bir tek ağızı mı var?? köpeklerin bir çok insanı yerdeki, küçümsediğin o 4 ayağı ile yere düşürüp parçalayabildiğini biliyor muydun? tek bir köpek ile baş başa kalmak korkutucu bir senaryo iken 3-5 tanesiyle nasıl baş edebileceğini hiç düşündün mü? ayrıca senin bu ayak-ağız mantığına göre kurttan, hatta bir nebze de olsa aslandan, kaplandan da korkmamamız gerekiyor.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,311
İsim
Sarp Yılmaz
Cevaplarda doluşmuş hayvan düşmanları şaşırmadım forumda olduklarını biliyordum almışlar pitbull fotoğrafları eline sağ solda yapıştırıyorlar.
yahu vicdansızlar daha 2 gün önce köpeği yaktılar 10 gün önce patisi kesilen oldu bugün tecavüz edilen kedi köpek oldu siz nasıl mahlukatlarsınız be akıl alır gibi değil.

Dolar

80+ Silver
İnsanlar çok korkuyor halbuki fizik kurallarına göre bakıyorum 4 ayağı yerde sana zarar verebileceği bir tek ağzı var insanlar ise 2 ayağı ve 2 elini kullanabiliyor insanlar daha çok zarar verebilir bana bir köpek saldırmaya çalışsa direk kafasına odaklanırım bir tekmeme bakar
Bugün bir tane köpek gördüm yerinde duramıyo beni görünce bir havlamaya başladı bağlı olmasa öldürürdü herhalde

-nisay

80+ Bronze
Koku almak için size doğru hareket ederler. Dost mu düşman mı diye. Siz kaçarsanız onun için potansiyel suçlusunuz veya düşmansınızdır. O size doğru havlayarak yaklaşıyorsa gözlerinin içine bakmadan dümdüz durup beklemeniz lazım abi
düşünsene evden çıkıp işe gidiyosun sokakta bi tane lavuk var diye şöyle triplere giriyosun. çok komik lan. sırf bu hareketlere girmemek için bile ölmeleri gerekiyo.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,555
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Sokaktaki köpeklerin çoğu insanlarla yaşamaya alışmış hayvanlar ve insanlar tarafından şiddet gördükleri için biraz sesini yükseltsen gidiyorlar. Medyada köpeklerle ilgili bir sürü yalan haber yapıldı ve böyle bir algı yaratıldı. Çocuklar masumiyetin simgesi olduğu için bu algıyı yaratmada bu masumiyetten faydalandılar. Güvenli sokaklar dediler ama son birkaç günün haberlerine bakınca bile bunun gerçek olmadığını görüyoruz. Şiddeti daha da körüklediler. Suçlu insanlar önce hayvanlara eziyetle başlıyor bundan zevk alıyor, insanlara yaparken de çekinmemeye başlıyor. Bakalım daha neler göreceğiz..
Çoğunun şiddetle alakası yok.Senin 2 katın yarma bir köpek kapının önüne boydan boya işeyip kendi bölgesi diye sahiplendi mi görürsün.

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
Çoğunun şiddetle alakası yok.Senin 2 katın yarma bir köpek kapının önüne boydan boya işeyip kendi bölgesi diye sahiplendi mi görürsün.
2 katın yarma dediğin köpeğin kuyruğunu sallandırmam 2 dakikamı almaz ama hayvan düşmanlarına ne söylersem söyleyeyim anlamazlar

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,350
İsim
Mehmet Aslan
Soyum çok eskiden beri çobandı yıllarca dedemle de çobanlık yapmışımdır , elimin altından öyle kangal köpekleri geçti ki hayvanın boyunu geçtim yabancı birine denk gelip saldırsa parçanı bulamazlar :kekw: Bu kangal dediğin tür yeri gelince kurt öldüren bir köpek ve bunların biyolojik türevi olan bir çok sokak köpeği etrafta kol geziyor. Ama can dostumuz onlar ya olur mu öyle şey ne var yani çocuk , genç farketmeksizin hastanelik ettiyse:kappa:

1724884192903.png

Top Bottom