beleşçi5553
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
- Konu Sahibi Konu Sahibi
frost commander da ramin üstüne biniyorPhantom ram üstüne biniyor. Fan yaklaşık 1 cm kadar yukarı da kalıyor.
frost commander da ramin üstüne biniyorPhantom ram üstüne biniyor. Fan yaklaşık 1 cm kadar yukarı da kalıyor.
Soğutur, kullanıyorum. Ufak bi undervolt ile cinebench R23 de 9800x3d yi 76 derecede tutuyor.9800x3d soğutur de mi bu? Hava akışı yüksek görünüyor.
Ram low profile ise değmiyor, rgb vs ise kapatabiliyor ancak.frost commander da ramin üstüne biniyor
gereksiz bence dark frezeer x123 çok yeterli olur10400f kullaniyorum alinir mi? Gelecek adina bir yatırım olarak düşünüyorum.
Bende phantom var o da biniyor işte tasarım aynı. Noctua gibi yapsalar tasarımı öyle bir sorun olmayacak.frost commander da ramin üstüne biniyor
Hangisi daha masrafsızfiyata ve performansa göre frost commander görsellik istiyorsan 360 sıvı soğutucu alabilirsin
kesinlikle frost commanderHangisi daha masrafsız
Sistemime uyar mıkesinlikle frost commander
kesinlikle frost Commander
kasa derinliğine bağlı soğutucu 158 mm yükseklindeSistemime uyar mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kasa:
Hava soğutma tabii ki sene de bir kere duruma ortama göre sök hava tut temizle devam.Hangisi daha masrafsız
Buna uyarmıkasa derinliğine bağlı soğutucu 158 mm yükseklinde
aerocool p500c ye her türlü sığarkasa derinliğine bağlı soğutucu 158 mm yükseklinde
kasa derinliğine bağlı soğutucu 158 mm yükseklinde
5080 + 9800x3d li sistem i her şey dahil ekipmanlar dahil 130 bin nasılHava soğutma tabii ki sene de bir kere duruma ortama göre sök hava tut temizle devam.