Protein Ocean'ı tercih edebilirsiniz.
Spora yeni başlayanlara kreatin önermiyorum. Bunun yerine protein tozu alabilirsiniz.
neden kreatin önermiyorsun? proteini yiyeceklerden aldığımı düşünüyorum ve creapure mi almalıyım mikronize mi? daha hızlı gelişim istiyorumCreatinlerin hepsinin içeriği aynıdır.Creatine Monohydrate olmasi yeterlidir. Önerim bütçe az ise https://www.bestplusnutrition.com/bpn-eco-beta-micronized-creatine-monohydrate-204-4-gr
Bunu yazarken niçin spor yaptığını boy ve kilonu yazsaydın daha açıklayıcı bir şey söyleyebilirdim. Eğer kas yapmak istiyorsan creatine almalısın. Ama kas yapmak istemezsen bile yani dersen ben ağır kilolar kaldırayım vücudum su tutsun. Enerjik olayım vesaire diyorsanda creatine kullabilirsin. 1 ay kullanıp 10 gün ara vererek yapabilirsin. Eğer kiloluysan dahi ilk başta creatine almanı önermem. Çünkü vücudunun hamlığını creatine gidermez ve alacağın dozları boşa almış olursun. Ayrıca creatine de ucuza kaçmanı önermem. Şuan piyassada kaliteli denebilecek hiq creatine var bence onu almalısın. Creatine de ucuza kaçılmaz hocam.neden kreatin önermiyorsun? proteini yiyeceklerden aldığımı düşünüyorum ve creapure mi almalıyım mikronize mi? daha hızlı gelişim istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
proteinoceana çok kötü reklam şişirmesi diyorlar öyle mi
Vücudumda yağ var, yani 82 kiloyum 183 boyundayım kollarım ve bacaklarım ince ancak göbeğim var, kollarım ince olduğu için güçsüz vs. 5kg anca kaldırıyorum, kas, vücut yapmak istiyorum o yüzden hardline kreatin alıcaktım şimdiBunu yazarken niçin spor yaptığını boy ve kilonu yazsaydın daha açıklayıcı bir şey söyleyebilirdim. Eğer kas yapmak istiyorsan creatine almalısın. Ama kas yapmak istemezsen bile yani dersen ben ağır kilolar kaldırayım vücudum su tutsun. Enerjik olayım vesaire diyorsanda creatine kullabilirsin. 1 ay kullanıp 10 gün ara vererek yapabilirsin. Eğer kiloluysan dahi ilk başta creatine almanı önermem. Çünkü vücudunun hamlığını creatine gidermez ve alacağın dozları boşa almış olursun. Ayrıca creatine de ucuza kaçmanı önermem. Şuan piyassada kaliteli denebilecek hiq creatine var bence onu almalısın. Creatine de ucuza kaçılmaz hocam.
Creatinlerin hepsinin içeriği aynıdır.Creatine Monohydrate olmasi yeterlidir. Önerim bütçe az ise https://www.bestplusnutrition.com/bpn-eco-beta-micronized-creatine-monohydrate-204-4-gr
Protein Ocean'ı tercih edebilirsiniz.
Spora yeni başlayanlara kreatin önermiyorum. Bunun yerine protein tozu alabilirsiniz.
Hardline önermem hocam şuan piyasada iyi diyebileceğim hiq var bende onun ürünlerini kullanmaktayım. O zaman 1 hafta takviyesiz spor yapın kollarınız güçlenince birazcık creatine kullanabilirsiniz. Plank hareketini çok fazla yapmanızı öneriyorum. Push up şuan çok zor çıkar sizde 1 2 tane anca diye düşünüyorum. Ama dediğim gibi creatineyi 1 hafta sonra kullanın şuan sipariş edin zaten 2 3 güne gelecektir. Bekleyip hamlığınız gidince kullanabilirsiniz.Vücudumda yağ var, yani 82 kiloyum 183 boyundayım kollarım ve bacaklarım ince ancak göbeğim var, kollarım ince olduğu için güçsüz vs. 5kg anca kaldırıyorum, kas, vücut yapmak istiyorum o yüzden hardline kreatin alıcaktım şimdi
Neye dayanarak bunu söylediniz? merak ettim de.Tavsiyem en azından 1-2 ay spora gidip sonra kreatin almanız.
sizce protein tozu mu kreatin mi? günlük protein ihtiyacımı karşıladıgımı düşünüyodum ama karşılamıyormuşum 82*2:164 proteinHardline önermem hocam şuan piyasada iyi diyebileceğim hiq var bende onun ürünlerini kullanmaktayım. O zaman 1 hafta takviyesiz spor yapın kollarınız güçlenince birazcık creatine kullanabilirsiniz. Plank hareketini çok fazla yapmanızı öneriyorum. Push up şuan çok zor çıkar sizde 1 2 tane anca diye düşünüyorum. Ama dediğim gibi creatineyi 1 hafta sonra kullanın şuan sipariş edin zaten 2 3 güne gelecektir. Bekleyip hamlığınız gidince kullanabilirsiniz.
İkisi çok farklı dünyalar hocamsizce protein tozu mu kreatin mi? günlük protein ihtiyacımı karşıladıgımı düşünüyodum ama karşılamıyormuşum 82*2:164 protein
Bütçe kısıtlıysa takviye işine hiç girmeyin hocam. En iyisi olur sizin için.evet de günlük protein ihtiyacımı karşılayamıyorum galiba, şu anlık sadece kreatin alsam iş görür mü bütçe kısıtlı